Eveniment inedit la Universitatea Populară ,,Ioan I Dalles,,

Eveniment inedit la Universitatea Populară ,,Ioan I Dalles,,

Dacă doriţi să faceţi o bucurie copilului dvs puteţi să mergeţi la Sala Dalles, pe data de 7 ianuarie 2013, de la ora 18:30, pentru a participa la un eveniment special.

Prin repertoriul muzical, calitatea imaginilor create special de un artist plastic şi frumuseţea mesajului, povestea devine interesantă atât pentru cei mici, cât şi pentru adulţi.

În prima parte, se va putea urmări povestea ,,Crăiasa Zăpezilor,, adaptare după Hans Christian Andersen, pe muzica unor compozitori de renume ca George Enescu, Robert Schumann şi Anton Webern.

Basmul este ilustrat cu proiecţii grafice create de Elena Rădoi, artist plastic, iar la vioară va interpreta Cornelia Zambilă şi la pian Anita Agavriloae. Prin vocea sa, actriţa Monica Mihăescu va cultiva mesajul prieteniei în sufletele celor prezenţi.

În a doua parte a evenimentului, se va desfăşura un miniconcert oferit de elevii de la Colegiul Naţional de Muzică George Enescu.

Miniconcertul va fi însoţit de explicaţii şi dialog între narator, prof. Smaranda Ilea, interpreţi şi public.

Preţul unui bilet este 10 lei şi se poate achiziţiona de la Universitatea Populară ,,Ioan I Dalles,,, din Bd. Nicolae Bălcescu nr.18.

Web editor: Magda Campeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri