Eveniment AVANTAJE la Veranda Mall: Obișnuiește-i pe copii să mănânce sănătos de mici

Eveniment AVANTAJE la Veranda Mall: Obișnuiește-i pe copii să mănânce sănătos de mici

Alimentația celor mici este un subiect foarte important pentru părinți. Dornici să le ofere copiilor ingredientele cele mai sănătoase, în mâncăruri delicioase, de nerefuzat, părinții au, adesea, nevoie de inspirație și multă răbdare.

În primii ani de viață, alimentația este unul dintre subiectele cele discutate de părinți. Începând din primele zile de viață și continuând cu imprevizibila diversificare, „ce le oferim sănătos copiilor?' devine una dintre cele mai frecvente întrebări. Pe măsură ce micuții devin mai mari, apar și propriile preferințe, în fața cărora părinții trebuie să se adapteze.

Împrieteniți-i cu mâncarea

Cele mai mari temeri ale părinților, când vine vorba despre alimentația copiilor, este că aceștia vor refuza să mănânce. Tocmai de aceea, specialiștii în nutriție vorbesc despre o mai mare implicare a copiilor în întreg procesul de pregătire a mesei. Transformați pregătirea mesei într-o activitate în doi sau trei. Lăsați-i să exploreze texturile alimentelor și arătați-le ce presupune gătitul. Optați pentru rețete simple, care să combine ingrediente sănătoase. La fel ca în cazul adulților, dar mai ales la copii, echilibrul este cheia.

Momente în familie

După un an, mesele în familie pot deveni cu adevărat momente importante petrecute alături de cei dragi, pentru că veți putea bucura de aceleași feluri de mâncare, nici prea condimentate, nici prea sărate, nici prea picante Învățându-i de mici să se apropie de mâncare cu plăcere și curiozitate vă va ajuta să vă găsiți propria relaxare în pregătirea meselor de familie.

Despre aceste aspecte, dar nu numai, veți afla în cadrul evenimentului „Obiceiuri sănătoase în bucătărie', de la Veranda Mall – restaurant Spotlight. Acesta va avea loc marți, pe 15 iunie, de la 18.30, în parteneriat cu Nestlé.

Găsește-ți inspirația în Cartea de rețete Nestle

Formular de înscriere

 

Verificare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber