EVENIMENT AVANTAJE: Care este formula fericirii în cuplu?

Iubirea. Un sentiment care a umplut biblioteci întregi, pentru care s-a murit, s-au iscat conflicte inimaginabile și dureri tulburătoare. Care sunt dușmanii din umbră?

14februarie2023-13SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

De Sfântul Valentin redacția Avantaje a reluat seria întâlnirilor cu cititoarele revistei, invitata specială a evenimentului fiind dna. Monica Stănescu, psiholog clinician, cu care am dezbătut sinuosul drum al fericirii în cuplu. Am aflat că una dintre cel mai greu de tratat probleme într-un cuplu este infidelitatea și că nu fericirea este dezideratul pe care ar trebui să-l căutăm, ci echilibrul. Iar la polul opus, disprețul este inamicul fățiș care destabilizează relația cu partenerul. Și pentru că disprețul aduce după sine și lipsa de respect, prăpastia din interiorul cuplului este inevitabilă. Din fericire, așa cum ne-a asigurat Monica Stănescu, „totul are o rezolvare!'
Invitatele noastre au avut parte de multe surprize oferite de echipa Herbalife Nutrition și restaurantul Spotlight din Veranda Mall.
Pentru următoarele noastre întâlniri am rugat cititoarele să aleagă temele pe care și-ar dori să le dezbatem împreună cu specialiști în domeniu, iar subiectul familiilor monoparentale a trezit cel mai mare interes în rândul participanților.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Parteneri: Veranda Mall, Herbalife Nutrition, Restaurant Spotlight

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber