“Eu te cred, da’… tu mă minți” pleacă în turneu! În martie, aducem comedia la voi acasă!

Eu te cred, da'... tu mă minți (2)
Piesa ,,Eu te cred, dar… tu mă minți”, unde revista Avantaje este prezentă în scenă prin intermediul protagoniștilor și al acțiunii piesei, pornește în turneu prelungit prin țară. Dacă până acum am reușit să ajungem, o dată sau de două ori pe luna, în câte un oraș din țară, iată că, în martie, vom fi prezenți în 9 orașe. Un bilet la teatru în această perioadă va fi un mărțișor potrivit care oferă 2 ore de relaxare și comedie.
Eu te cred, da’… tu ma minți” pleacă în ℝℕ! În martie, aducem comedia la voi acasă! Ne vom distra copios împreună, noi pe scenă și voi în sală, iar la final, tragem o rundă de poze pentru posteritate, cu toții.
Eu te cred, da'... tu mă minți (2)
Ca să vă venim în ajutor, v-am creat un calendar după care ne puteți urmări pașii, iar mai jos vă lăsăm link-urile de unde puteți cumpăra bilete pentru fiecare oraș în care ajungem:

12 martie 2020 – Mangalia  https://www.blt.ro/spectacol-teatru-eu-te-cred-da-tu-ma-min…

13 martie 2020 – Tulcea https://www.ticketstore.ro/…/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-teat…

16 martie 2020 – Iasi https://www.ticketstore.ro/…/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-cine…

17 martie 2020 – Piatra Neamt https://www.ticketstore.ro/…/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-cine…

18 martie – Botosani https://www.ticketstore.ro/…/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-casa…

23 martie 2020 – Cluj https://www.ticketstore.ro/…/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-casa…

24 martie 2020 – Alba Iulia https://www.ticketstore.ro/…/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-casa…

26 martie 2020 – Slatina 30 martie 2020 – Bucuresti  https://www.ticketstore.ro/…/eu-te-cred-da-tu-ma-minti-teat…

Așa că, dragi iubitori de teatru, distracție și… intrigi ce stârnesc automat rasul, ℍ ℝ!

Vedeți când și unde venim aproape de voi (sau chiar în orașul vostru) și haideți la o porție sănătoasă de voie bună!

“Eu te cred, da’… tu mă minți”, prezentare generală

Eu te cred, da… tu mă minți!' este o comedie adaptată după La Menteuse' de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues. Traducerea aparține Rodicăi Băițan, iar adaptarea Monicăi Davidescu și lui Liviu Lucaci.
Personajele:

Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonanți –>> Aurelian Temișan

Isabelle de Rompoingt, creatoare de modă –>> Monica Davidescu

Francoise, 30 ani, jurnalistă, foarte mondenă –>> Anca Dinicu/Letiția Vlădescu

Patrick, 30 ani, inginer, romantic, băiat frumos –>> Cosmin Vijeu

Jane, frumoasă, inventivă, un vis –>> Alexandra Sălceanu

Regia spectacolului aparține actorului, scriitorului, profesor UNATC la secția actorie, Rector UNATC  Liviu Lucaci.

Decorul este semnat de arhitect Gabi Albu, scenograf care a semnat mai multe producții ale TNB și ale altor teatre din țară, fiind și unul din creatorii teatrului Replika.

Costumele sunt semnate de Elida Toma și Alina Gurguță, profesioniste pe care le întâlnim predând la Facultatea de Artă sau acoperind stylingul emisiunilor de succes din diverse televiziuni.

Premiera inițială a avut loc la data de 1 oct 1987 în regia lui Rene Crermont, la teatrul „Petit Marigny' din Paris, dându-i viață actori renumiți ai timpurilor. Indiferent de trecerea anilor și schimbarea timpurilor, situațiile comice oferite de spectacol rămân extrem de la modă și gustate de public, fiind intangibile în fața oricărui trend trecător.

Piesa de teatru este o comedie savuroasă de situație în care toate personajele se găsesc în situații de qui-pro-quo, pe gustul spectatorilor. Pe scurt, piesa este despre o fată căreia îi place să „ajusteze' adevărul cu minciuni și povești scoase din cărți și adaptate la realitate, iar băiatul care o iubește crede tot ce îi spune și se grăbește să rezolve problemele ivite, făcând astfel și mai multe încurcături. Familia fetei este prinsa în țesătură minciunilor.
Când personajul despre care s-au inventat situații neadevărate intră în acțiune, cerând drepturi asupra copilului și propunând alte soluții, lucrurile o iau razna. Până la urmă, totul se termină… cu bine.

Acest spectacol, produs de Temi Entertainment, se bucură de sprijinul media al trustului din care face parte revista Avantaje, prezentă în scenă, în viață personajelor și în sală, spre delectarea publicului după spectacol, și de sprijinul on-air al postului de radio Europa FM.

Producția spectacolului a fost posibilă datorită sprijinului oferit de Essilor România, Omfal Educațional și Real Miro Gaz. Essilor România rămâne în continuare prezenta în viață spectacolului prin cadouri speciale sau evenimente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber