“Eu sunt femeia în vârstă cu care Prințul Harry și-a pierdut virginitatea!” Dezvăluiri de tot râsul…

Femeia „în vârstă' de care amintește Prințul Harry în cartea lui, cu care a făcut sex „pasional' și și-a pierdut virginitatea, vorbește în premieră despre acest episod.

Femeia se numește Sasha Walpole și a mărturisit că întâlnirea cu Prințul Harry a fost un „țac-pac' rapid ca între prieteni, într-un câmp și a durat doar cinci minute.

„Femeia în vârstă' de care vorbește Harry tocmai împlinise 19 ani și a catalogat întâmplarea drept o scânteie de cinci minute. Sasha Walpole a spus că ea și Prințul au făcut sex pe un câmp după petrecerea ei de aniversare ei într-un pub din Wiltshire în 2001. Pe vremea aceea Prințul Harry avea 16 ani. Sasha lucra la grajdurile de la King Charles’ Highgrove, iar astăzi are 40 de ani.

„Eu sunt femeia care i-a luat virginitatea lui Harry', a spus ea pentru publicația The Sun.

„Sexul a fost pasional și sclipitor tocmai pentru că era interzis și nu ar fi trebuit să facem asta. Un lucru a dus rapid la altul. Și am ajuns să ne tăvălim pe jos.'

Sasha Walpole susține că amândoi băuseră mai multe shot-uri de tequila, echipa de securitate a Prințului Harry căutându-l în timp ce ei doi își făceau de cap.

Ea a spus că amândoi băuseră la pub-ul Vine Tree Inn din Norton, Wiltshire, sărbătorind cea de-a 19-a aniversare, când s-au furișat pe un câmp din spatele parcării vechiului pub pentru o țigară.

„A fost emoționant că se întâmpla așa cum a fost. Am fost plecați 15 minute, dar sexul a durat aproximativ cinci minute.'

Aceasta a adăugat: „Nu ne-am propus să facem asta și nu a fost premeditat. El era tânăr. Am fost pur și simplu prieteni iar el a fost puțin obraznic, în sensul că nu ar fi trebuit să lase să se întâmple.”

Acum în vârstă de 40 de ani și mamă căsătorită cu doi copii, Sasha Walpole este cu puțin peste doi ani mai în vârstă decât prințul Harry, în vârstă de 38 de ani.

Ea a ținut să precizeze că l-a văzut pe Harry doar ca prietenul ei, mai degrabă decât al treilea în linia la tron, spunând că acum ceva a scăpat puțin de sub control.

„Nimeni nu m-a avertizat că noaptea aceea va fi inclusă în cartea lui Harry – iar Harry, sau oamenii din jurul lui, ar fi putut să mă găsească să ma anunțe dacă sunt de acord cu acest lucru. Eu vreau o viață liniștită – nu am cerut așa ceva.'

Prințul Harry regretă că s-a uitat la scenele de sex ale lui Meghan Markle din serialul Suits

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri