Ești mândru de țara ta? Atunci înscrie-te la ”poVeste din România”!

Popup-700x450-v2.2.2-poveste

Ești român sau ești străin, contează mai puțin. Așteptăm de la tine (po)VEȘTI din România! Un vechi proverb spune că O imagine face cât o mie de cuvinte',  iar acum  poți face cunoscută povestea acelor locuri care te-au impresionat. Realizează un film de maxim 5 minute în care să prezinți într-o manieră personală şi autentică o zonă  cu o frumusețe aparte, povestea unor oameni frumoși sau tradiții ce se pierd în negura timpului și înscrie-te în competiția poVESTE DIN ROMÂNIA' Prin filmul tău putem arăta lumii de ce România merită vizitată. Pe lângă aprecierea prietenilor care vor viziona și vota filmul tău, te așteaptă și premii atractive.

Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT) prin Autoritatea Națională de Turism (ANT) lansează competiția de filme pentru amatori poVESTE DIN ROMÂNIA', inițiativă care se înscrie în campania de promovare a brandului de țară.

Detalii despre concurs şi Regulamentul Oficial al competiţiei pot fi găsite pe www.romania.travel, iar înscrierea se face în perioada 20 august  – 17 septembrie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse