Este o mică vedetă! Fotografia cu fetița Adelinei Pestrițu a strâns peste 50.000 de aprecieri!

La mai puțin de 1 an, Zenaida Maria este o mică vedetă! Fotografia cu fetița Adelinei Pestrițu a strâns peste 50.000 de aprecieri. Vedeta a surprins-o pe micuța Zeny într-o ipostază adorabilă, dezvăluind un detaliu foarte important: primul cuvânt pe care fetița l-a rostit. 

Adelina Pestrițu a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu aproape 10 luni, iar de atunci, viața ei s-a schimbat complet. În timp ce alte persoane publice refuză să publice fotografii cu copiii lor, Adelina Pestrițu a transformat-o pe fetița ei într-o adevărată vedetă. Nu ratează nicio ocazie să își fotografieze fetița în cele mai drăguțe sau amuzante impostaze, iar micuța se bucură de un succes fabulos pe rețelele de socializare.

Fotografia cu fetița Adelinei Pestrițu a strâns peste 50.000 de aprecieri

O fotografie cu fetița ei, postată recent de Adelina Pestrițu pe instagram, a depășit orice record. Micuța a reușit să strângă peste 50.000 de aprecieri. Îmbrăcată într-un halat portocaliu și cu un zâmbet larg pe față, Zenaida Maria a cucerit inimile internauților.

Care este primul cuvânt pe care l-a rostit fetița Adelinei Pestrițu?

În dreptul fotografiei care s-a bucurat de un real succes, Adelina Pestrițu a făcut public un detaliu important despre fetița ei: primul cuvânt pe care micuța l-a rostit. Vedeta este în culmea fericirii, având în vedere că micuța Zeny a spus pentru prima oară “mama” și a povestit pe blogul personal ce sentimente au încercat-o într-un astfel de moment.

“Pas cu pas am așteptat să ne dea primele zâmbete, gesturi, expresii, să se ridice în funduleț, apoi în picioare. Am parcurs toată această perioadă întrebându-ne care va fi primul ei cuvânt. Și l-a spus! Timid, neclar pentru început, dar mai apoi într-una din zile, a devenit o confirmare sigură rostirea și acuratețea lui. Primul cuvânt al micuței noastre a fost “Mama” și îmi explodează inima de bucurie. Dacă Dumnezeu mi-a trimis o “copie” în miniatură a tatălui ei, Virgil, iată ca nu m-a neglijat în totalitate și mi-a rezervat primul ei cuvânt. M-am bucurat enorm să o aud cum spune “mama” chiar dacă pentru moment ea nu este atât de sigură de semnificația lui.
Și poate că Virgil m-ar bănui de mitomanie, dacă nu ar fi auzit-o chiar părinții lui pe micuță rostind de câteva ori cuvântul “mama”. Cu toate astea mă aștept ca feblețea ei să fie tatăl, Virgil. Dar nu sunt deloc geloasă, pentru că este bărbatul cu care ma căsătoresc și care mi-a oferit cel mai frumos dar din lume, pe ea. Și este recunoscut faptul că fetițele sunt mai atașate de tații lor. Asta nu înseamnă că nu-ți iubești ambii părinți, ci doar că ai o afinitate mai mare pentru unul dintre ei. Abia aștept să repete acest cuvânt. Mă unge pe suflet când o aud. Iubirea pentru copilul tău nu are margini și este greu de povestit în cuvinte. Te bucură orice gest, orice zâmbet ți privire.”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul ei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Adelina Pestrițu.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Iulia Vântur, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Transformarea radicală a vedetei

Povestea bentițelor pe care Marian Nistor și soția acestuia, Dorina, le poartă în fiecare zi. Cum a apărut această pasiune?

Ce a pățit Kit Harington după finalul serialului Game of Thrones'? Probleme serioase pentru actorul care l-a jucat pe Jon Snow

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete