Iulia Vântur, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Transformarea radicală a vedetei

Ne-a obișnuit cu o imagine complet diferită, astfel că vedeta a uimit pe toată lumea cu noul său look. Iulia Vântur este așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Vedeta a trecut printr-o transformare radicală.

Din  punct de vedere fizic, Iulia Vântur a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe schimbări, însă cea de acum este una cu adevărat impresionantă și cu siguranță nu poate trece neobservată. A fost blondă, apoi a încercat nuanțe arămii pentru părul ei, a optat pentru o lungime medie a părului, dar și pentru părul lung, iar acum a îndrăznit mai mult ca niciodată.

Iulia Vântur, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Transformarea radicală a vedetei

S-a întors în România și a uimit pe toată lumea cu forma ei fizică de invidiat. Lăsând la o parte silueta subțire, vedeta a acceptat provocarea venită din partea hairstylistului Adrian Perjovschi, transformându-se într-o divă rebelă în cadrul proiectului “Transformari radicale by Jovsky Studio”.

A renunțat la părul lung în favoarea unui bob scurt, cu breton, s-a făcut brunetă, a optat pentru un machiaj strident,  iar pe corpul ei au apărut o mulțime de tatuaje. Deși de-a lungul timpului s-a ferit de nuanțele închise atunci când a venit vorba despre Iulia Vântur, Adrian Perjovschi a îndrăznit să facă acest lucru, având în vedere că schimbarea este una temporară.

“Am spus DA la tot ce am spus NU de-a lungul timpului în materie de look. Nu am vrut niciodată să fiu brunetă, cu bretonul nu am fost niciodată prietenă, am respins din start ideea de a-mi face vreodată vreun tatuaj și rar am acceptat un make-up foarte abundent. Și iată-mă astăzi cu toate “nu”-urile date peste cap datorită lui Adi și ce bine esteeee!.”, a povestit Iulia Vântur.

Iulia Vântur se ocupă în continuare de cariera ei în domeniul actoriei, vedeta pregătindu-se  intens pentru a juca rolul principal într-un film de la Bollywood, care se va filma în Europa. În plus, vedeta va înregistra o nouă melodie care va fi coloana sonoră a unei producții cinematografice impresionante din India.

Alături de Adrian Perjovschi, la transformarea radicală a Iuliei Vântur au lucrat și stilista Eniko Szanto, dar și Bianca Marca, make-up artist.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Iulia Vântur.

Foto: pr, facebook

Citește și:

Povestea bentițelor pe care Marian Nistor și soția acestuia, Dorina, le poartă în fiecare zi. Cum a apărut această pasiune?

Ce a pățit Kit Harington după finalul serialului Game of Thrones'? Probleme serioase pentru actorul care l-a jucat pe Jon Snow

Lili Sandu a spus DA' în ziua în care a împlinit 40 de ani. Unde a fost cerută în căsătorie?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete