Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară. Uite cum a dat vestea cea mare: “După 5 ore de travaliu…”

Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară și la scurt timp după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, vedeta a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare.

Așteptarea a luat sfârșit pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan, cei doi devenind din nou părinți duminică dimineață. Chiar dacă nașterea a decurs normal, în fotografia postată de Adela Popescu pe instagram se poate citi oboseala acumulată în cele 5 ore de travaliu, dar și fericirea că și-a ținut în brațe cel de-al doilea băiețel pentru prima oară.

Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară

Adela Popescu a născut duminică, la ora 10:16, băiețelul cântărind 3,430 kg și având o înălțime de 51 cm, potrivit protv.ro. Vedeta este în culmea fericirii, dovadă stând fotografia postată pe rețelele de socializare.

“Gataaaaaa! Uraaaa! Iată chipul meu obosit, imediat ce am ieșit din sala de nașteri, după cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai bună nu am, dar sper să simțiți și voi fericirea nemăsurată pe care o simt eu că flățiolul' e bine, sănătos, voios și mâncăcios. Va pupăm toți patru!”, a spus Adela Popescu.

https://www.instagram.com/p/BrMydYglfcn/

Radu Vâlcan a ținut să transmită și el un mesaj după ce a devenit tată pentru a doua oară și a ales să facă publică o fotografie în care apare alături de soția sa. Mai mult decât atât, în dreptul imaginii a scris un mesaj emoționant.

“După ce că este epuizată, frumoasă și superbă, mă mai și sprijin pe ea de emoții! Te iubesc”, a fost mesajul postat de Radu Vâlcan pe instagram.

 

https://www.instagram.com/p/BrMzi7MH2ZA/

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Adela Popescu.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

Vești impresionante despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Mădălina Manole: Oricum, am atâta nevoie de prietenie!' – Jurnalul fetei cu părul de foc' a fost scos la iveală după 26 de ani

Kate Middleton și Prințesa Charlotte, ieșire ca fetele. Cum și-au petrecut timpul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete