Vești impresionante despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit o traumă serioasă la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel, din Alpii francezi.

Deși purta cască de protecție, aceasta s-a spart în momentul impactului, iar fostul pilot de Formula 1 s-a lovit puternic la cap. Michael Schumacher a fost la un pas șă-și piardă viața, iar medicii l-au operat pe creier și au decis să îi protejeze activitatea creierului printr-o comă indusă.

În anul 2014, fostul pilot de Formula 1 a fost scos din coma indusă, iar de atunci starea lui de sănătate este în continuare una delicată.

La vremea aceea, publicaţia spaniolă „Las 2 Orillas' scria că Michael Schumacher cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

„Michael plânge, deseori, atunci când îi îndrepţi scaunul cu rotile înspre spectaculoasa privelişte cu munţii de lângă lac, mărturisea un apropiat al familiei pentru publicația „Paris Match, citată de Adevărul.ro.

Săptămâna trecută, fostul manager a lui Michael Schumacher, Wili Weber, a dezvăluit faptul că fostul pilot nu-și va mai reveni niciodată și că și-a luat adio de la bunul lui prieten:

După o lungă perioadă de tristețe, am reușit să îi pun capăt. Am închis acest capitol. Dacă nu aș fi făcut asta, probabil că aș fi înnebunit. Am avut cea mai bună și plină de succes perioada împreună. Am stat alături 20 de ani, la bine și la greu. Dar am ajuns în punctul în care nu ne mai controlăm singuri soarta', a mărturisit Weber.

Însă, Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Jean Todt susține că a urmărit, alături de vechiul său prieten, Michael Schumacher, la reședința sa din Elveția, Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei.

“Mereu sunt atent când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveția, alături de Michael Schumacher”, a spus Jean Todt, conform celor de la AS.

Un arhiepiscop german, Georg Ganswein, l-a vizitat și el pe Michael Schumacher şi a oferit presei detalii despre starea de sănătate a fostului campion de Formula 1: “Am stat în faţa lui, l-am ţinut de mâini şi l-am privit. S-a mai împlinit la faţă. Simte că e înconjurat de oameni care-l iubesc, care ţin la el şi care slavă Domnului ţin curioşii departe. În rugăciunile mele îl includ mereu pe Michael Schumacher şi pe familia sa”, a spus Georg Ganswein, potrivit presei internaţionale.

 

Iulia Sandu

Foto;hepta.ro

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati