Este însărcinată cu primul ei copil! „Plină de bucurie”

Jessica Szhor și Brad Richardson

Actrița Jessica Szhor (35 de ani) este însărcinată cu primul ei copil și al jucătorului profesionist de hochei Brad Richardson (35 de ani).

Atenție Upper East Siders, Jessica Szohr este însărcinată! Miercuri, 23 septembrie, actrița a dezvăluit în mediul online că ea și iubitul ei vor deveni părinți pentru prima oară.

Este însărcinată cu primul ei copil!

„Plină de bucurie”

Într-o fotografie alb-negru, Jessica este surprinsă zâmbind alături de partenerul ei, burtica fiindu-i scoasă în evidență de un body negru. „Plină de bucurie”, a scris actrița, în descrierea imaginii.

„Vă iubesc”, a scris actrița Zoey Deutch. „Felicitări!!! Vei fi cea mai grozavă mamă!”, i-a scris și actrița Erin Foster.

„Woah, felicitări”, a mai comentat și artista Ashley Greene. „Sunt atât atât de bucuroasă pentru voi”, a menționat și actrița Nina Dobrev.

Jessica și Brad și-au făcut relația publică în luna martie a anului 2019. Cu toate acestea, potrivit Us Weekly, perechea își începuse relația cu ceva timp în urmă.

Din martie însă, actrița a publicat numeroase fotografii surprinse alături de partenerul ei. Într-un tribut din ianuarie 2020, Jessica scria:

„Sunt recunoscătoare pentru tine azi și în orice altă zi! Știu că îți zic asta adesea și că nu este nevoie să scriu și în online …

Dar voiam ca cei care mă urmăresc și care sunt interesați de viața mea să știe că ești un bărbat special cu o inimă imensă și că sunt norocoasă să te fi întâlnit”.

Înainte de a-și găsi liniștea alături de Brad, Jessica a format cupluri cu sportivii Scotty McKnight și Aaron Rodgers și cu colegul de pe platourile de filmare ale serialului Gossip Girl, actorul Ed Westwick.

Foto: Instagram

Citește și:

Jennifer Aniston a păstrat aceste amintiri din timpul mariajului cu Brad Pitt! Fostul soț al actriței le-ar fi găsit

Ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Creatoarea de modă este extrem de mândră de reușitele acestora

Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete