Emisiunea “Vrei să fii milionar?” reîncepe din 5 noiembrie, cu Teo Trandafir la pupitru

Vrei să fii milionar

Din 5 noiembrie, începe un nou sezon al emisiunii 'Vrei să fii milionar?'. Emisiunea, care a împlinit 20 de ani, va putea fi urmărită de la ora 23.00, pe Kanal D și va fi prezentată de Teo Trandafir.

Va fi o seară memorabilă! Iată cât este de simplu: răspunzi corect la 15 întrebări și câștigi un milion! a împlinit anul acesta 20 de ani și de la înălțimea acestei frumoase vârste mi-a făcut un cadou alegându-mă drept prezentator', spune Teo Trandafir.

Emisiunea “Vrei să fii milionar?” va avea, în premieră, 4 variante ajutătoare

Așadar, concurenții vor trebui să răspundă la 15 întrebări de dificultate diferită, putând alege dintre patru variante de răspuns. De asemenea, aceștia au la dispoziție cele trei variante ajutătoare: “50-50”, “Sună un prieten” și “Întreabă publicul”. Pentru prima dată, după cel de-al doilea prag (începând cu întrebarea numărul 11), concurenții vor avea la dispoziție o a patra variantă ajutătoare, “Schimbă întrebarea”.

Ema Ștefănescu, din București, este primul concurent al acestui sezon. În eventualitatea unui câștig, aceasta mărturisește că va pleca în câteva city-breakuri: „Am făcut un plan referitor la câte city break-uri am putea face dacă voi câștiga…', i-a mărturisit concurenta lui Teo.

 „Vrei să fii milionar?' este cel mai cunoscut format quiz din întreaga lume. A fost produs pentru prima dată în Marea Britanie, pe rețeaua ITV, în septembrie 1998, show-ul a devenit un fenomen din punct de vedere al ratingului și a fost prezent în peste 120 de țări. Emisiunea, acre a câștigat zeci de premii la nivel mondial, a avut un impact social considerabil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse