Elon Musk dă înapoi și nu va intra în consiliul de administrație al Twitter

CEO-ul rețelei de socializare Twitter, Parag Agrawal, confirmă decizia magnatului tehnologic, proprietar a 9,2% din companie.

La cinci zile după ce a stârnit tot felul de speculații, imprevizibilul Elon Musk dă înapoi. Cel mai bogat om din lume nu se va alătura consiliului de administrație al Twitter, după cum a confirmat duminică seara CEO-ul rețelei de socializare, Parag Agrawal.

„Numirea urma să fie oficializată pe 9 aprilie, dar în aceeași dimineață Elon ne-a spus că nu se va alătura. Cred că este bine', a împărtășit Agrawal, CEO de la sfârșitul anului 2021, potrivit El Pais.

Luni a fost dezvăluit că proprietarul Tesla și SpaceX a devenit principalul investitor în Twitter după ce a cumpărat 9,2% din acțiuni. O zi mai târziu, compania i-a oferit un loc în corpul corporativ. Musk a răspuns la știri în versiunea sa de troll: cu un emoji al unei fețe care își acoperă gura. Gestul cuiva care face rău.

CEO-ul nu a explicat detaliile care au dus la schimbarea bruscă.

„Am fost încântați să colaborăm și am fost clari cu privire la riscuri. Întotdeauna am apreciat contribuțiile acționarilor noștri, indiferent dacă sunt sau nu în consiliu. Elon este acționarul nostru principal și vom rămâne deschiși la opiniile sale', a spus el într-un scurt text care a fost distribuit și angajaților rețelei de socializare.

Executivul, care l-a înlocuit pe Jack Dorsey, fondatorul companiei, a sărbătorit marți sosirea lui Elon Musk în consiliu, o posibilitate care a fost discutată cu acesta timp de patru săptămâni, din moment ce magnatul a plătit 2,4 miliarde de dolari pentru a prelua 9,2% din acțiuni.

Suma de acțiuni cumpărate a fost de patru ori mai mare decât blocul de acțiuni încă deținut de Dorsey.

„Ne-a fost clar că adăugarea lui va fi neprețuită', a scris apoi CEO-ul pe Twitter, spunând că sosirea antreprenorului în tehnologie, un „credincios pasionat și critic intens', este exact ceea ce au nevoie. Musk a răspuns mai târziu în acea zi că vrea să lucreze cu toți directorii pentru a îmbunătăți Twitter „în următoarele luni'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri