Elena Băsescu și-a dus copiii în cârcă la slujba de Înviere! Imagini cu fiica fostului președinte însărcinată în 8 luni

Elena Băsescu și-a petrecut sărbătorile pascale alături de cei doi copii ai săi, pe care i-a dus la biserică. Fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu a postat pe pagina sa de socializare, câteva fotografii de la slujba de Înviere, în care apare împreună cu cei mici. 

Chiar dacă mai este doar o lună până când va naște cel de-a treilea copil, Elena Băsescu nu se menajează deloc. Ea a venit la biserică alături de Sofia, în vârstă de 5 ani, și Traian Jr. de 3 ani.

Elena Băsescu și-a dus copiii în cârcă la slujba de Înviere

Elena Băsescu, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată cu o fetiță și de abia așteaptă să devină mămică pentru a treia oară, alături de noul ei iubit. De sărbători, ea a publicat pe pagina sa de socializare câteva imagini de la slujba de Înviere.

„Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil', a declarat, recent,Elena pentru Revista VIVA!.

Tatăl copilului este Cătălin Tomata, care este mai tânăr decât ea cu 12 ani. El este patronul unui restaurant din Capitală și are reputația de „jucător' în lumea mondenă. De-a lungul timpului, a fost mereu prezent la petrecerile din lumea bună. Tânărul a mai avut o relație cu actuala logodnică a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au divorţat în septembrie 2016 după patru ani de căsnicie. În septembrie 2012, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, după o relație de mai bine de trei ani. Din căsnicia celor doi au rezultat o fetiță pe nume Sofia și un băiețel, pe nume Traian.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Elena Băsescu și copiii săi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele imagini cu Elena Băsescu alături de iubitul ei! Cei doi de-abia așteaptă să devină părinți

Elena Băsescu este însărcinată cu cel de-al treilea copil! Iată primele declarații ale fiicei fostului președinte Traian Băsescu despre sarcină

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete