Dan Negru, mărturie surprinzătoare despre o experiență inedită: „A fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată”

Vezi pozele

Recent, Dan Negru a fost invitat în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars, unde a vorbit u sinceritate despre câteva momente inedite din cariera sa, dar și din viața personală.

Amintindu-și despre multele clipe în care a simțit aprecierea publicului, Dan Negru a povestit o întâmplare pe care o consideră un exemplu de dragoste din partea oamenilor care îl urmăresc.

„Eram în aeroport la Cluj și vine un domn la mine, un domn elegant, avea spre 70 de ani. Și îmi zice: <>. Asta cred că este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată', a mărturisit Dan Negru, la Antena Stars.

Dan Negru, mărturie surprinzătoare despre o experiență inedită

Dan Negru a dezvăluit multe întâmplări memorabile din carieră, dar a vorbit și despre familia sa frumoasă, pe care o consideră ieșită din tiparele lumii mondene în care el se învârte.

„Am o viaţă familială foarte banală, foarte banală… Nu sunt deloc ca mulţi dintre cei care apar la televizor. (…) Eu sunt căsătorit cu soţia mea de 15 ani. Clasic! Prima mea căsătorie, prima ei căsătorie, doi copii: băiat, fetiţă. Mama şi tata au fost căsătoriţi 45 de ani, până când tata a murit. Banal, fără să fie divortaţi, împreună. Socrii mei sunt căsătoriţi de 45 de ani, împreună, unul cu altul, nedivorţaţi, doi copii… Banal, adică nu e nimic cu scandal, nu e nimic cu divorţ, nu e nimc cu copii din altă căsătorie. Adic am o viaţă atât de banală familială, deloc vandabilă pe TV. (…) Cei care apar la TV au altfel de familii, complicate, cu 7 divorţuri… (…) Nu mi-aş dori pentru copiii mei viaţa de televiziune sau viaţa de showbiz, niciodată. Cred că televiziunea, ca breaslă, e în metastază, se cam duce, încet, încet, lumea migrează spre alte zone',  a adăugat prezentatorul.

Pentru a vedea mai imagini cu Dan Negru, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arătă o zi obișnuită din viața lui Dan Negru? Prezentatorul a făcut dezvăluiri despre soția lui: „Nu are treabă cu lumea asta'

Dan Negru și-a invitat copiii și soția, pentru prima dată la TV! Imaginea emoționantă cu familia prezentatorului

Dan Negru a fost operat de urgență! Prezentatorul TV a suferit un accident la mâna dreaptă

Imagini de colecție cu Dan Negru, în tinerețe! Cum arăta celebrul prezentator: „Am fost mereu împotriva curentului. Probabil, așa am supraviețuit'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete