El e Florin, clovnul crescut în orfelinat, care face baloane copiilor apoi donează banii orfelinatului

Florin – clovnul este un personaj cunoscut în Iași: el vinde baloane în Piața Unirii, știe să le dea diferite forme, dar cel mai mult îi place să facă inimi. Aproape că nu există ieșean care să nu-l cunoască, mai ales că în jurul numelui său circulă câteva povești impresionante. Ba că joacă banii câștigați pe străzi la păcănele, ba că îi donează orfelinatului unde a crescut.

„Povestea mea începe la casa de copii. Acolo am crescut. După, am căutat să muncesc, dar nu prea am avut noroc. La un moment dat am cumpărat dintr-un magazin un costum de clovn pe care am dat 35 de lei. Cu el am început să fac bani, iar o parte dintre banii pe care îi câștig îi duc la casa de copii din Dorohoi, acolo unde am crescut', a spus Florin Ajudelui, bărbatul costumat în clovn.”

Florin Ajudelui, astăzi în vârstă de 43 de ani, a fost lăsat de mamă la un ofelinat din Dorohoi, iar la vârsta majoratului a fost nevoit să-și ia viața în mâini și să-și caute un rost. Pentru că este un personaj pitoresc pe străzile Iașului tot mai mulți tineri îl filmează în ultima perioadă, bărbatul ajungând extrem de cunoscut în mediul online, mai ales pe Tik Tok.

Baloanele și le cumpără de la București iar în mâinile lui acestea prind diverse forme, de la cățeluși și girafe la inimi și flori. Viața la orfelinat nu a fost tocmai ușoară pentru Clovnul din Iași. Își amintește cum ceilalți copii îi spuneau că, dacă se uită pe geam, la cimitirul de lângă, după ora 23:00, vor învia strigoii. Când a părăsit orfelinatul din Dorohoi, Florin a vândut iconițe și accesorii bisericești.

Banii pe care îi câștigă în prezent făcând oamenii să râdă sau aducând bucurie copiilor cu baloanele sale ajung în zilele bune chiar și la 700 de lei.

Sursa > Botoșăneanul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri