Ekaterina Lisina, femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Acestea măsoară peste 1,30 m

Ekaterina Lisina, femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Acestea măsoară peste 1,30 m

Ekaterina Lisina are cele mai lungi picioare din lume. Cartea Recordurilor a confirmat acest lucru, după ce a efectuat în 2017 măsurătorile. Ea mai deține un record și anume cel pentru cel mai înalt fotomodel-femeie. Ea are o înălțime de 2.05, iar picioarele ei măsoară 132 de centrimetri. 

 

Ekaterina Lisina e originară din Rusia și deține recordul pentru cele mai lungi picioare. Piciorul stâng are o lungime de 132,8 centimetri, iar cel drept 132,2 centimetri lungime. Recordul a fost măsurat în 2017, în orașul ei natal, la Penza în Rusia.

Pentru a se stabili cu exactitate lungimea picioarelor, și pentru a îndeplini condițiile Cărții Recordurilor, măsurătorile au fost făcute de doi profesioniști, un doctor și o croitoreasă, iar măsurile au fost luate de la călcâi până la partea de sus a șoldului, scrie cartearecordurilor.ro.

Aceasta provine dintr-o familie în care înălțimea este ceva obișnuit. Fratele ei are 1,98 metri, tatăl ei – 1,95, iar mama 1,85.

„Pot să merg mai repede decât alte persoane', s-a laudat Ekaterina, cu beneficiile pe care le are de pe urma faptului ca deține cele mai lungi picioare din lume.

Ekaterina Lisina a avut o carieră în sport, ea a jucat baschet profesionist, având în palmares o medalie de bronz pentru Rusia la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008. În ciuda performanțelor sale sportive, Ekaterina a dorit mereu să fie model, să defileze pe podium, așa că a renunțat la baschet pentru a-și continuă acest vis. Având o înălțime de 205,16 centimetri, Ekaterina deține și recordul pentru Cel mai înalt model profesionist.

Gurile rele spun că ar fi fost depășită, cu doar un centimetru, de o adolescentă, Măsi Carin, picioarele acesteia atingând 1,34 metri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri