A apărut revista Avantaje ediția de iunie 2021

Timpu are felu lui și mersu lui… d-aia e bine să-l cunoști. Timpu e așa, ca o făptură și trebuie să-l iei în seamă!'

Au trecut șase luni din an și parcă mai ieri era Boboteaza. Iaca, ne facem planuri pentru sărbătoarea ținută cu mare fast la 50 de zile după Sfintele Paști, Rusaliile, ziua în care aducem ofrande florale sufletelor celor plecați.

Avantaje ediția de iunie strânge inima și o face mică, mică, și-o ascunde în scrinuri pline de amintiri, așa cum îi șade bine inimii să stea. Interviul pe care ni l-a acordat Chris Simion trece prin suflete precum șuvoiul de primăvară jos la vale, lăsând în urmă albie de râu năvalnic. Este confesiunea-spovedanie a unui om, insula de normalitate pe care o căutăm în cuvinte și n-o mai găsim în ultima perioadă, sau poate e tabloul curat pictat în culori autentice pe care puțini au curajul să-l picteze, ori poate abdicarea de la ambiții deșarte a unui suflet imens, care dintr-un preaplin de sentimente a oferit mai mult decât a dat… Se regăsește cineva?

Ar putea oare, cineva să nu recunoască forța pe care o ascunde Melania Medeleanu atunci când își propune să ne responsabilizeze pe toți dar și fragilitatea ei când alege dramele pentru care luptă cu toată ființa ei? În timp ce mulți dintre noi ne-am lamentat un an de zile din pricina noului virus, Melania a avut treabă. Alt fel de treabă decât ce am avut noi, restul…

Actrița Monica Davidescu s-a jucat aproape necinstit cu cuvintele introducându-ne jucăuș în lumea copilăriei, când, zglobiu, a sărit scara folosindu-se de balustrada laterală, pentru a-și vedea mama întinsă pe o plupumă în curte cu vecinii și bunicii agitându-se frenetic în încercarea de a o resuscita.

Vă propunem s-o cunoașteți pe cea care ne umple timpul liber cu povești fascinante și intrigi tulburătoare, cu drame și iubiri inimaginabile, cu frânturi din istorie și felii de viață pline de culoare și mister…. este Ilcnur Agop, cea care ne aduce periodic cele mai frumoase seriale turcești pe Kanal D.

Te invităm să descoperi Egiptul, țara care nu se lasă descoperită cu una, cu două. O țară a contrastelor care te înfioară cu fiecare pas și respirație prin aerul fierbinte venit parcă din mileniile istoriei când acolo se afla cel mai puternic stat din lume. Când te afli în Egipt ai vrea să cuprinzi cu întreaga ființă gândul suprem că este locul unde Dumnezeu i s-a arătat lui Moise dăruinde-ne legile fundametale ale umanității.

Unii bărbați te atrag ca un magnet, nu-i așa? Și nu-ți explici de ce, ce au în comun cei de care te îndrăgostești atât de repede? Ei bine, o să fiți surprinse. Află cum se cuceresc bărbații în funcție de zodia și planeta care îi guvernează.

Probabil ați auzit de grăsimile trans și de faptul că acestea nu sunt bune pentru noi. Dar ce sunt mai exact grăsimile trans? Cum ne afectează corpul? Și în ce tipuri de alimente le putem găsi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri