E gravidă Melania Trump?

În timp ce președintele Statelor Unite, Donald Trump, este aproape permanent în centrul atenției, în aceste zile a schimbat locul cu Prima Doamnă. De data aceasta, cea asupra căreia sunt ațintite toate privirile este soția sa, Melania, care ține prima pagina a celor mai prestigioase publicatii de peste Ocean. E gravidă Melania Trump?

Totul a început când cuplul prezidențial a participat la un meci de fotbal din New Orleans iar discuțiile  s-au încins în jurul ținutei purtate de Prima Doamnă cu acest prilej și mai cu seamă cu ceea ce a postat ea pe Twitter.

Subiectul este unul cu adevărat demn de prima pagina a tabloidelor și se referă nici mai mult, nici mai puțin, la o presupusă sarcină a acesteia. Zvonurile potrivit cărora ea și cel de-al 45-lea președinte american  așteaptă încă un copil au aprins imaginația dar și rețelele de socializare.

Cuplul prezidențial a fost fotografiat la meciul LSU-Clemson, ținându-se de mâna și arătând foarte fericit. Dar, ceea ce a stârnit de fapt zvonul că Melania ar fi însărcinată a fost ținuta purtată de ea: o haină lungă din latex albastru-bleumarin, care îi ascundea silueta. În afara de asta, piesa vestimentară o făcea să pară mai… mare decât este de obicei. „Comentatorii de serviciu' de pe Twitter nu au avut cum să rateze acest lucru și, firesc, si-au pus întrebări cu privire la o presupusa sarcină, acesta fiind cel mai comentat subiect. Scepticii – sau mai degrabă cei care nu s-au grăbit să dea crezare zvonurilor – au fost de parere că, chiar dacă nu este însărcinată, Melanie s-a îmbrăcat ca și cum ar fi.

Bineînțeles că cei împotriva cărora s-au îndreptat nemulțumirile și criticile fanilor Primei Doamne au fost stiliștii acesteia, cei care se ocupă de stilul ei vestimentar, fiind acuzați că au făcut-o să arate ca o gravidă, chiar dacă, poate, nu au avut această intenție. Cei mai răutacioși dintre ei ar fi afirmat că Melanie arată ca și când ar fi fost îmbrăcată într-un sac de gunoi menajer. Ei bine, nu poți multumi pe toata lumea, și cu siguranța că soția celui mai puternic om al lumii nici măcar nu încearcă să obțina acest lucru. Dacă este sau nu însărcinată, asta se va vedea și dovedi la un moment dat, pentru că nu ar putea fi ascuns la nesfârșit.

Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Fiica Deei și a lui Dinu Maxer a luat varicelă de la fratele mai mare. „Erupțiile sunt pe tot corpul'

Tatăl lui Meghan Markle, critici dure la adresa ducesei de Sussex: Dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani'

Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, este însărcinată. Întreg scenariul a fost schimbat pentru ea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete