Au început să vorbească pe internet, dar când și-au dat întâlnire ea a avut un șoc. Ce s-a întâmplat după este incredibil

Tot mai multe relații încep pe internet, oamenii fiind dispuși să le ofere străinilor informații prețioase despre ei, fără să știe că acest lucru îi poate pune în pericol. Aceasta este și povestea unei femei, care a început să vorbească cu un bărbat pe internet, fără să bănuiască cine se ascunde, de fapt, în spatele ecranului.

O femeie în vârstă de 23 de ani, din Newport Newson, a trăit o experiență pe care cu siguranță nu o va uita prea curând. Tânăra a început să vorbească cu un bărbat prin intermediul unui site de dating, iar pentru că discuțiile au avansat, cei doi au decis să își dea întâlnire.

În momentul în care s-au văzut față în față, tânăra a avut un șoc. Bărbatul cu care vorbea pe internet avea 77 de ani, chiar dacă tinerei îi spusese că este mult mai tânăr. Inițial, tânăra l-a refuzat pe bărbat, însă mai apoi s-a lăsat convinsă de insistențele acestuia și au mers împreună la mall. Bărbatul de 77 de ani i-a cumpărat tinerei haine în valoare de 400 de dolari, însă atunci când au ajuns înapoi acasă, situația a degenerat. Bărbatul a început să o agreseze pe femeie, cerându-i să îi înapoieze banii și lucrurile. Acesta a încercat să o strângă de gât, însă femeia a reușit să scape și să ceară ajutorul autorităților.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani a fost ridicat de poliție, iar cazul lui urmează să fie judecat pe data de 14 noiembrie, potrivit dailymail.co.uk.întț

Foto: shutterstock.com

Citește și:

A slăbit 54 de kilograme, fără să renunțe definitiv la dulciuri. Care este secretul acestei femei?

Povestea tulburătoare a unui model de 14 ani care a murit de epuizare. Mami, îmi doresc doar să dorm'

Soția lui a orbit, iar gestul pe care el îl face zilnic a impresionat pe toată lumea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate