După ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, o tânără de 22 de ani a avut parte de o nuntă ca în povești. Imagini emoționante din cea mai importantă zi a vieții ei

Mikaila are doar 22 de ani, doi copii sănătoși și un partener care o iubește mai presus decât orice. Dacă până aici pare că viața tinerei este una perfectă, un diagnostic dur pus de medici îi umbrește acesteia fericirea.

Mikaila a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer și chiar dacă este încrezătoare și luptă împotriva bolii, terapiile nu dau prea multe rezultate, potrivit dailymail.co.uk. În timp ce se afla într-o croazieră împreună cu iubitul ei, tânăra a observat că pe fesa ei apăruse o excrescență de mărimea unei portocale. După mai multe teste, medicii au pus un diagnostic care i-a dat tinerei viața peste cap, sarcom de țesut moale. După ce a primit rezultatul analizelor, Mikaila a știut că starea ei este una gravă și asta pentru că un prieten apropiat își pierduse viața în urmă cu doi ani, după ce a fost diagnosticat cu aceeași boală.

“Mă lupt din greu. Încerc să îmi păstrez speranța, pentru că e tot ce pot face acum. Vreau să îmi ofer cea mai bună șansă pentru că sunt tânără și am doi copii. Vreau să vizitez fiecare stat din Australia, să mă duc în America, e cel mai mare vis al meu să-i duc pe copii la Dinsey, dar este cam greu pentru că există riscul să mă îmbolnăvesc”, a mărturisit tânăra.

După ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, tânăra și-a amânat planurile de căsătorie. Ulterior, aceasta a întâlnit-o pe Beth Fernley, o talentă fotografă. Impresionată de situația tinerei și de povestea de dragoste pe care o trăiește alături de iubitul ei, aceasta a făcut un apel public pe rețelele de socializare și și-a rugat prietenii să doneze bani pentru ca nunta celor doi să poată fi organizată. Banii au fost strânși, iar Mikaila și Harley Brisbane au avut parte de o nuntă ca în povești.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii de la nunta Mikailei și a lui Harley Brisbane.

Foto: facebook

Citește și:

După ce a fost anchetată de poliție, o femeie a recunoscut că și-a ucis bebelușul. Uite cum și-a motivat gestul

Un cuplu de bistrițeni face sport în ciuda vârstei. La 80 de ani merg la sală

Ochiul ei era roșu și a decis să meargă la spital. După ce au consultat-o, medicii au avut un șoc

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate