După ce a fost anchetată de poliție, o femeie a recunoscut că și-a ucis bebelușul. Uite cum și-a motivat gestul

 Hannah Turtle și-a ucis bebelușul

Hannah Turtle are doar 22 de ani și este acuzată că și-a ucis propriul copil. Chiar dacă inițial a negat acuzațiile, după mai multe zile petrecute în arest, femeia și-a mărturisit fapta, iar motivul pentru care a recurs la acest gest este unul halucinant.

Femeia a ajuns în fața anchetatorilor după ce și-a ucis băiețelul de doar șapte săptămâni. După ce a comis fapta, femeia nu a recunoscut că și-ar fi omorât copilul, urmând ca ulterior să își schimbe radical declarația. Mai exact, femeia le-a povestit anchetatorilor că și-a otrăvit fiul, punându-i acestuia medicamente antidepresive în lapte. Mai mult, aceasta l-a sufocat pe micuț și a motivat că a făcut toate aceste lucruri fiind încurajată de “vocile” din capul ei, care îi spuneau că este o mamă rea. Chiar dacă a recunoscut că a astupat gura micuțului cu mâna, Hannah Turtle a declarat că nu intenționa să își omoare copilul, dar că în momentul în care a făcut acest lucru, pur și simplu nu se putea stăpâni: “Nu mă puteam opri. Aș vrea să nu fi făcut-o niciodată. Știu că am nevoie de ajutor.”, a spus femeia, potrivit thesun.co.uk.

Copilul a ajuns la spital pentru tratament, iar la scurt timp de la externare, acesta a fost sufocat din nou de către mamă. Chiar dacă l-au resuscitat, medicii nu l-au mai putut salva pe micuț, starea lui fiind una foarte gravă.

Cu toate că în fața judecătorilor și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate, la scurt timp, femeia a zâmbit și nu a părut deloc afectată. Înainte de a o condamna pe femeie, judecătorii au luat în considerare și raportul întocmit de către medici, aceștia suspectând că Hannah Turtle ar avea probleme psihice.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Un cuplu de bistrițeni face sport în ciuda vârstei. La 80 de ani merg la sală

Ochiul ei era roșu și a decis să meargă la spital. După ce au consultat-o, medicii au avut un șoc

Experiența traumatizată a unei femei care și-a pus unghii false și a fost la un pas să își piardă un deget. Uite ce s-a întâmplat

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate