Ochiul ei era roșu și a decis să meargă la spital. După ce au consultat-o, medicii au avut un șoc

Abby Beckley paraziți ochi

Ni se întâmplă de multe ori să ne confruntăm cu un disconfort la nivelul ochiului și asta pentru că diferite corpuri străine ajung în această zonă sensibilă. Cu această situație s-a confruntat și o femeie din Oregon care a ajuns la spital cu ochiul roșu și cu dureri puternice în această zonă.

Abby Beckley a fost plecată într-o călătorie în Alaska și imediat cum s-a întors acasă, femeia a observat că ochiul ei era din ce în ce mai roșu. Abby Beckley a pus tot acest disconfort pe seama unei gene sau a unei țepușe care ar fi pătruns în zona ochiului, fără să dea prea marea importanță acestei situații. Cu toate acestea, pentru că situația se agrava tot mai mult, femeia a decis să meargă la medic.

După mai multe investigații, medicii au descoperit un lucru șocant. Durerile femeii erau provocate, de fapt, de infestarea cu un parazit numit Thelazia gulosa. Medicii au extras din ochiul femeii 14 paraziți, Abby Beckley devenind prima persoană din lume care a fost infestată cu paraziți în zona ochiului. Această situație este una foarte comună în medicina veterinară, pisicile și câinii având tot timpul de suferit din această cauză.

“Ochiul meu stâng era foarte iritat și roșu, iar pleoapa era căzută. Am tras de pleoapă și am observat că pielea mea părea ciudată acolo.”, a spus Abby Beckley, potrivit thesun.co.uk.

Chiar dacă nu s-au mai confruntat cu un astfel de caz, medicii au declarat că aceasta problemă este una foarte gravă și care poate lăsa urmări serioase. Mai exact, atunci când viermii rămân în ochiul unei persoane pentru o perioadă lungă de timp, aceștia pot provoca leziuni la nivelul corneei și chiar orbirea.

Foto: facebook

Citește și:

Gestul romantic făcut de un bărbat de 77 de ani. Cum arată felicitarea pe care i-a trimis-o soției timp de 39 de Valentines day?

Experiența traumatizată a unei femei care și-a pus unghii false și a fost la un pas să își piardă un deget. Uite ce s-a întâmplat

O sportivă a vrut să slăbească rapid și a ajuns să își piardă viața. Aceasta este metoda de slăbire care îți pune în pericol sănătatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Povesti adevarate