Drepturile unui copil cu ADHD

Şantaj emoţional

Scenariul s-a repetat în următoarele două zile, până când s-a decis unilateral într-o ședință a autorităților locale: Prefectura, Inspectoratul Şcolar Judeţean (inspectorul şcolar general, inspectorul şcolar adjunct, inspectorul teritorial), DGASPC (directorul adjunct, psihologul de caz al elevului R.I.), Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (directorul centrului), Şcoala Generală I.L. Caragiale' (directorul, psihologul şcolii, medicul şcolii), şi medicul de familie al elevului ca acesta să fie evaluat medical pentru a se stabili ce formă de învățământ îi este potrivită, deși certificatul de orientare școlară emis în 2015 îl orientează către învățământul de masă.

În data de 20.10.2016, copilul nu a mai fost la școală. Colegii săi s-au întors la ore, iar părinții acestora au crezut că au răzbit prin șantaj.

29 de adulți împotriva unui copil cu ADHD?! 

După victoria împotriva destinului de a fi abandonat la naștere, fiind ulterior adoptat de părinți iubitori, după victoria împotriva cancerului sistemului limfatic, luptă în care i s-au dat 1% șanse de viață, Ionuț se întreabă cum va reuși să iasă din acest hățiș traumatic.

Probabil că aceste amintiri dureroase nu i se vor șterge niciodată, dar cei care le-au orchestrat vor trebui să plătească pentru aceste tratamente degradante.

A consemnat Daniela Palade Teodorescu

Citeşte şi Parteneriatul Scoala – Sanatate pentru ADHD

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Educatie