Drama neștiută a lui Joseph Hadad: “Am rămas văduv cu 3 copii. Eu nu știam să mă descurc cu copiii”

Drama neștiută a lui Joseph HadadSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Când zici Joseph Hadad, zici artă culinară la cele mai înalte standarde. Căci Joseph Hadad este un artist absolut, iar de talentul lui culinar au beneficiat personalități din sfera politică și culturală.

Dar în spatele unui succes răsunător, se află o poveste de viață cutremurătoare. Lui Joseph Hadad i-a fost dat să trăiască durerea cea mai cruntă, așa cum am aflat din emisiunea “Destine ca-n filme”, de la TVR2, unde celebrul chef a fost invitatul Iulianei Marciuc.

O copilărie marcată de sărăcie și de război

Joseph Hadad s-a născut în 1959 în Israel, la Haifa. Tatăl său, bucătar al premierului israelian, a fost cel care l-a îndemnat să urmeze școala de bucătari. Copilăria i-a fost marcată de lipsuri, de sărăcie, de război. Hadad își amintește că, “în 1991, când fost războiul cu Saddam Hussein din Irak, lucram cu masca de gaz“.

A fost bucătar pe front, apoi a ajuns să profeseze în bucătăria unui hotel de 5 stele din Ierusalim, unde a avut privilegiul de a pregăti mâncăruri alese pentru Regele Iordaniei, pentru prim-ministrul Israelului, pentru Regele Lichtensteinului, pentru Bill și Hillary Clinton, pentru artiști precum Madonna, Michael Jackson, Robert DeNiro.

Drama neștiută a lui Joseph Hadad

În 1996, Joseph Hadad se mută în România. Se angajează Executive-Chef la un restaurant de lux, unde imprimă stilul „gourmet cuisine' timp de 14 ani. Lucrurile păreau să se fi așezat pentru el, atât pe plan profesional, cât și personal. Avea o soție și trei copii. Dar fericirea îi este umbrită de o dramă care avea să-l marcheze pentru tot restul vieții: “Aveam 48 de ani când am rămas văduv. Soția mea avea 42. Am rămas văduv cu 3 copii, cu Dor, băiatul cel mare de 16 ani, Daniela de 10 ani și Lipaz de 3 ani și jumătate. Eu nu știam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca și cu adusul banilor, Gila avea grijă de casă, de mâncare, de familie… Când a murit Gila, am rămas singur“, i s-a confesat celebrul chef Iulianei Marciuc.

Joseph Hadad susține că poartă întreaga vină pentru moartea soției

Gila, soția lui, suferea de cancer mamar. A fost diagnosticată târziu. La 11 ani de la tragedia care i-a lovit familia, Joseph Hadad ia vina asupra lui: “Eu am fost numai cu munca și eu sunt vinovat! Sunt vinovat! Trebuia să fi mers cu ea la doctor […]. A început tratamentul și trei ani de zile a suferit. Am vândut apartamentul, am vândut mașina, am dat peste 230.000 de dolari la vremea respectivă să aduc niște medicamente pentru ea și nu am reușit s-o salvez. Am ramas gol…“, a mărturisit Hadad în interviul pentru sursa citată.

Treptat, lucrurile au început să se așeze în viața celebrului chef. Copiii au crescut și îi dau toate motivele să fie mândru de ei: “Am crescut singur 3 copii, care sunt foarte cuminți. Cu fetița mea cea mică a fost cel mai greu. Am golit buzunarul pentru Gila și am început totul de la zero. Încet-încet, cu ei împreună, m-am ridicat“, a povestit Joseph Hadad în emisiunea de la TVR2.

Azi, Dor, băiatul cel mare, are 26 de ani, și a studiat Afaceri și calculatoare. Daniela este în Berlin, vorbește cinci limbi străine și studiază Design comercial. Lipaz are 14 ani și urmează cursurile unei școli private din România.

Azi, Joseph Hadad este proprietarul a două localuri de top din Capitală și are în plan să-și extindă afacerile cu un minihotel și un restaurant. În paralel cu acest proiect la care lucrează, Joseph Hadad continuă să facă investiții în celelalte două restaurante la care este patron.

Citește și

Leticia Calderon a trăit drama unei femei greu încercate de soartă. Viața Esmeraldei', demnă de o telenovelă

Drama inimaginabilă a unei mame care și-a pierdut toți cei 4 copii la viitură. Au plutit pe o saltea, dar apa învolburată i-a înghițit unul câte unul

Drama prin care a trecut Irina Loghin pentru a deveni mamă: Am avut sarcini toxice. În permanenţă aveam…'

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate