Drama prin care a trecut Irina Loghin pentru a deveni mamă: “Am avut sarcini toxice. În permanenţă aveam…”

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară, dar cu toate că s-a bucurat de succes în carieră, artista a trecut printr-o adevărată dramă în încercarea de a deveni mamă. 

Deși pe scenă era tot timpul zâmbitoare, artista purta în suflet o mare durere. Irina Loghin s-a chinuit foarte mulți ani să devină mamă, acesta fiind motivul pentru care a rămas însărcinată la 35 de ani, în urma unor tratamente. Cântăreața de muzică populară a povestit în cartea “Viața mea este ca un cântec” sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă pentru a deveni mamă, reușind în cele din urmă să își îndeplinească visul.

Drama prin care a trecut Irina Loghin pentru a deveni mamă

După ce ani la rând a încercat o mulțime de tratamente, un medic din Cluj a reușit să o ajute pe Irina Loghin să devină mamă, aceasta rămânând însărcinată la doar o lună de la procedură.

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia. Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nicio lună de zile, am rămas însărcinată”, a povestit Irina Loghin în cartea “Viața mea este ca un cântec”, potrivit click.ro.

Atunci când credea că lucrurile s-au așezat și că viața își va urma cursul firesc, Irina Loghin s-a confruntat cu problemele legate de sarcină. Grețurile puternice i-au dat mari bătăi de cap, artista povestind că ambele sarcini au fost toxice și că pentru a se simți mai bine obișnuia să inhaleze gaze de eșapament, în timp ce culoarea roșie îi accentua stările de rău.

“Am avut sarcini toxice grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Eșapamentul de la mașină, asta îmi făcea bine! Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam gazele ieșite din eșapament. Dimineţile, când mă trezeam, mă uitam în dulap și aveam pe portmantou un pantalon roșu. Puneam ochii exact în portmantoul acela, dar nu îmi dădeam seama! Cum puneam ochii pe roșul acela, vomitam până cădeam pe podea”, a spus Irina Loghin.

Chiar dacă a întâmpinat o mulțime de greutăți, Irina Loghin a reușit să devină mamă de două ori, aceasta având un băiat pe nume Ciprian și o fată, Irinuca.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Irina Loghin.

Foto: facebook

Citește și: 

Meghan Markle va petrece Crăciunul în fața televizorului

Brad Pitt, fericit că a scăpat de Angelina Jolie – Este răzbunătoare și vrea să controleze tot'

Cum arată femeia de care prințul William s-a îndrăgostit înainte de nunta cu Kate Middleton? Ea ar fi putut să îi devină soție!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete