Leticia Calderon a trăit drama unei femei greu încercate de soartă. Viața “Esmeraldei”, demnă de o telenovelă

Leticia CalderonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Leticia Calderon este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Chip luminos, privire pătrunzătoare, surâs angelic… pe “Esmeralda”, ursitoarele pare să fi înzestrat-o cu toate darurile pământului. Și, totuși, viața i-a fost asemenea protagoniștilor din telenovele, cu multe suișuri și, poate, și mai multe coborâșuri…

Frumoasa urmărită de neșansă

Cea mai mare dorință a actriței mexicane a fost să devină mamă. Nu a fost așa ușor pentru ea să aducă pe lume un copil. În anul 2000, Leticia a decis să nu mai joace în telenovele pentru a se pregăti să devină mamă. A urmat tratamente dure, a avut o sarcină fără embrion, însă, în 2004, s-a întâmplat minunea și actrița a devenit mama lui Luciano. Leticia și-a adus bebelușul pe lume printr-o cezariană decisă în ultimul moment. la o oră după naștere, actrița a aflat că are un copil cu sindrom Down.

Fără a avea veleități de scriitor, Leticia i-a dedicat fiului său o carte – “Luciano, un Ángel en mi Vida” („Luciano, îngerul din viaţa mea’), lansată pe piaţă în 2010: “Nu sunt scriitoare, dar am vrut să împart cu voi toţi minunata experienţă de a avea un fiu cu sindromul Down. Mulți cred cred că este un chin, dar vă asigur că nu e deloc aşa”, declara Leticia Calderon imediat după lansare.

La trei luni de la nașterea lui Luciano, actrița rămâne din nou însărcinată. În februarie 2005 se naște Carlos, cel de-al doilea copil al cuplului Leticia Calderon – Juan Collado.

Leticia Calderon a fost părăsită pentru o colegă de breaslă

Actrița revine pe micile ecrane la opt ani după ce decisese să se retragă și la un an după ce fusese părăsită de tatăl copiilor, avocatul Juan Collado. Acesta a reprezentat-o în procesul de divorț cu primul său soț, Marco Lopez. Chiar dacă avea doi copii cu Leticia, avocatul a decis s-o părăsească pentru o colegă de breaslă de-a Leticiei, actriţa Yadhira Carillo.

Presa din Mexic a scris, la acea vreme, că Juan Collado şi-ar fi făcut bagajele şi ar fi plecat de-acasă când Leticia Calderon se afla în spital, pentru o operaţie de genunchi.

Vezi si

Cum arată astăzi Barbara Mori? Celebra actriță de telenovele este complet schimbată

Natalia Oreiro a oprit timpul în loc: arată ca acum 20 de ani

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete