Drama inimaginabilă a unei mame care și-a pierdut toți cei 4 copii la viitură. Au plutit pe o saltea, dar apa învolburată i-a înghițit unul câte unul

Drama inimaginabilă a unei mame care și-a pierdut toți cei 4 copii

La sfârșitul lunii mai, ploile abundente au dat complet peste cap viața localnicilor din Prahova. 12 localităţi din judeţ au fost grav afectate de inundaţii. Între timp, apele învolburate s-au retras, dar în urma lor au rămas oameni împietriți de neputință și durere. 

În zilele care au urmat viiturii, localnicii au stat umăr lângă umăr și au reușit să-și scoată mâlul din locuințe. Acolo unde au mai rîmas încă în picioare pereții și acoperișul. În Sângeru şi Lapoș, patru copii şi un bărbat de 42 de ani au fost luaţi de ape şi au pierit înecaţi.

Drama inimaginabilă a unei mame care și-a pierdut toți cei 4 copii

Drama inimaginabilă a unei mame care și-a pierdut toți cei 4 copii2

Casa în care a locuit Roxana Bârloi și cei 4 copii

Roxana Bârloi are 22 de ani și până la viitură a fost mama a patru copii. Apele i-au luat, însă, și casa, și copiii. Pe toți patru… Au plutit pe o saltea, dar apa învolburată i-a înghițit unul câte unul: 'I-am ţinut până am trecut podul… Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari”, povestește femeia împietrită de durere pentru Știrile Pro TV.

Toader Pavel, tatăl copiilor, își găsește puterea să continue povestea, deși imaginea pe care a văzut-o în fața ochilor l-a marcat pe viață: 'A ridicat-o apa până la tavan… În momentul în care a dat peretele jos, a plecat cu copiii… Toţi cei 4 copii erau în braţele ei. Ce viaţă să mai am dacă toţi ce patru copiii s-au dus?', a mărturisit bărbatul pentru sursa citată.

Drama inimaginabilă a unei mame care și-a pierdut toți cei 4 copii1

Nina Bârloi, bunica copiilor dispăruți în vâltoarea apelor, își strigă, la rândul ei, nenorocirea: 'Aşa a vrut Dumnezeu, să ia 4 copii. Nu am nevoie de nimica, să îmi aducă Dumnezeu copiii înapoi, ăsta-i focul meu.' 

Din nefericire, astfel de cazuri s-ar mai putea repeta. Autoritățile spun că foarte multe case sunt construite în zone inundabile, fără autorizație, famiile care locuiesc în astfel de case riscând să cadă în orice moment pradă furiei naturii.

Sursa foto: capturi YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri