Drama care i-a marcat viața artistei Marina Voica! Din cauza aceasta nu a putut deveni mamă

Marina VoicaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Marina Voica (86 de ani) locuiește în prezent la Breaza, localitate în care și-a dorit să se retragă, să fugă de agitația și de temperaturile ridicate din București.

Acolo cântă, dansează, compune, grădinărește și nu se simte deloc singură. Marina Voica este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică ușoară din țara noastră.

Drama care i-a marcat viața artistei Marina Voica! Din cauza aceasta nu a putut deveni mamă

Cu toate că a fost căsătorită de două ori și deși a trăit multe povești de dragoste excepționale, artista nu a putut deveni niciodată mamă.

„Doctorul mi-a interzis să fac copii”, a mărturisit Marina Voica, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV.

Artista a aflat încă din adolescență că suferă din cauza unei afecțiuni la inimă. Medicii i-au spus că, în cazul ei, problemele cardiace i-ar fi putut fi fatale în cazul unei sarcini, informează Wowbiz.

Marina Voica a mărturisit că, din momentul în care a aflat că nu poate deveni părinte, a eliminat din suflet orice dorință maternă și s-a concentrat pe cariera sa muzicală.

Vedeta face parte din generația de aur a muzicii pop-soul românești, alături de Margareta Pâslaru, Aurelian Andreescu, Dida Drăgan, Dan Spătaru, Corina Chiriac, fiind și o stea a emisiunilor de divertisment.

După absolvirea Facultății de Finanțe și Credit de la Moscova, unde l-a cunoscut pe Marcel Voica, fostul ei soț, artista s-a stabilit definitiv în România.

După separarea de primul ei soț, artista s-a căsătorit cu medicul cardiolog Viorel Teodorescu.

„Într-o zi, m-a sunat un doctor, Viorel Teodorescu. Mă văzuse la televizor și se îndrăgostise de mine. Ne-am întâlnit o dată, de două ori … Până la urmă, m-am îndrăgostit și eu de el.

Târziu am aflat că nici măcar nu era doctor. Era doar student. Pe mine însă deja nu mă mai interesa. Îl iubeam și era destul … Am divorțat de Voica, după șase ani de căsătorie”, mărturisea solista în trecut, pentru revista Tango.

Viorel Teodorescu s-a stins din viață în anul 1981, la doar 41 de ani. Marina și Viorel și-au fost alături timp de 17 ani.

Succesul l-a atins imediat după lansarea sa în emisiunea Tinere talente a lui Valeriu Lazarov de la TVR, cu piesa Pe aripa vântului, lansată în 1960.

Cu ocazia Zilei regalității, în anul 2013, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Peleș, Marina Voica a primit, din partea Casei Regale a României, Ordinul Coroana României în grad de Cavaler.

Decorația a fost înmânată de Alteța Sa Regală principesa Moștenitoare Margareta a României.

Foto: Facebook

Citește și:

Ți-o mai amintești pe actrița Aylin Cadîr? Făcea parte din trupa „Pops” alături de Diana Bișinicu! Cum arată acum?

Timpul n-a iertat-o nici pe Dr. Quinn. Uite cum arată actrița la 69 de ani și care e drama care i-a marcat viața

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica ei! Nu a mai văzut-o de 7 ani. „Eu cunosc copilul de atunci, nu de acum”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete