Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica ei! Nu a mai văzut-o de 7 ani. „Eu cunosc copilul de atunci, nu de acum”

Roxana Blagu (34 de ani), fostă solistă a trupei Trident, a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii iulie.

Cântăreața este însă sfâșiată de dorul de fiica ei. Oana împlinește azi, 4 septembrie, 12 ani.

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica ei! Nu a mai văzut-o de 7 ani.

„Eu cunosc copilul de atunci, nu de acum”

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Roxana i-a urat în lacrimi „La mulți ani!” fiicei sale. În urmă cu șapte ani, Roxana a pierdut custodia Oanei, fiică pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu.

„Scuză-mă, am zis că nu voi plânge”, mărturisește Roxana. „Eu o iubesc enorm, chiar dacă eu cunosc copilul de atunci, nu de acum. (…)

Este un motiv de bucurie, totuși. Fiica mea a împlinit 12 ani. Este deja domnișoară. O privesc de la distanță. Din umbră.”

În continuarea interviului, fosta solistă mărturisește că își dorește să-i ofere fiului ei tot ce nu i-a putut oferi fiicei sale.

Pe contul personal de Instagram, Roxana a publicat mai multe imagini cu fiica ei, imagini surprinse de la distanță, fie de ea, fie de oameni din jurul ei care-i trimit fotografii pentru a-și vedea fiica crescând.

„La mulți ani, copilul meu! Acum 12 ani, la 13:09, veneai pe lume … după ce te-am purtat 9 luni … 9 luni în care am stat cu griji să fii bine.

Apoi, încă 5 ani în care te-am adorat. Erai tot ce-mi puteam dori. Eram nedespărțite. Era o fericire întreagă că ești a mea.

Nu am crezut niciodată că, pentru bucățica ruptă din mine, pot deveni o străină … ba mai mult, omul pe care nu vrei să-l vezi și te sperie!

Sunt peste tot lângă tine pentru că te iubesc necondiționat. La mulți ani, păpușa mea!”, a scris Roxana, în mediul online.

La vremea pierderii custodiei, fiindcă fosta cântăreață își schimba des domiciliul, judecătorii au decis ca micuța să rămână în grija tatălui.

Foto: Instagram

Citește și:

Lori Loughlin a fost condamnată la 2 luni de închisoare după ce a oferit mită pentru ca fiicele ei să intre la facultate

Nu are o siluetă doar suplă, ci și foarte lucrată! Cum se menține modelul Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil

Știai că Madonna este o rudă îndepărtată de-a artistei Celine Dion? 20 de lucruri pe care nu le știai despre solistă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete