Fiica unei celebre actrițe, mutată într-o clasă pentru elevi cu dizabilități de învățare

Maya Hawke Thurman (22 de ani) îi seamănă leit celebrei sale mame, actrița Uma Thurman (49 de ani).

Tânăra a fost diagnosticată cu dislexie de la o vârstă fragedă, iar recent a decis să vorbească deschis despre această afecțiune.

Fiica unei celebre actrițe, mutată într-o clasă pentru elevi cu dizabilități de învățare

Vorbind despre experiența ei, Maya a mărturisit că, deși i-a fost „extrem de greu” crescând, „dislexia a fost una dintre binecuvântările din viața ei în multe feluri”.

„Am fost dată afară din școală pentru că nu puteam să citesc”, își amintește. „Am urmat apoi o școală specială pentru copii cu dizabilități de învățare.

Mi-a luat mult timp să învăț să citesc. Încă am abilități limitate. Ceea ce este minunat în prezent, însă, este că există atât de multe opțiuni.

Fiindcă am avut limitări în producerea și înțelegerea poveștilor, am învățat să le iubesc și să încerc să le înțeleg și mai bine”, mai spune actrița.

Deși pentru ea să studieze este o provocare, actrița și-a lăudat părinții, actorii Uma Thurman și Ethan Hawke, pentru susținerea pe care i-au oferit-o.

„A fost profund dificil, știi, să fii într-o clasă cu nevoi speciale”, spune. „Cu fiecare clasă, treci într-o grupă de citire mai și mai lentă.

Ceilalți copii află. Ești batjocorit. Dar părinții mei au făcut o treabă grozavă. M-au încurajat să fiu creativă.”

În ce producții apare Maya?

Maya calcă deja pe urmele faimoșilor săi părinți. Tânăra și-a făcut debutul pe marele ecran în serialul Little Women, lansat în anul 2017.

La scurt timp, Maya a obținut și alte roluri. Tânăra mai apare în producțiile Stranger Things și A fost odată în Hollywood. În ceea ce privește stilul său vestimentar, Maya este mereu elegantă, asemenea mamei ei.

Maya a fost întâi de toate remarcată în lumea modei. A devenit fotomodel la o vârstă foarte fragedă, apărând chiar și pe una dintre copertele celebrei reviste Vogue.

Maya a povestit că este foarte apropiată atât de mama, cât și de tatăl ei. Este fericită că a început deja să-și câștige proprii bani și că nu mai este dependentă de părinți.

Foto: Profimediaimages.ro / Instagram

Citește și:

Ți-o mai amintești pe actrița Aylin Cadîr? Făcea parte din trupa „Pops” alături de Diana Bișinicu! Cum arată acum?

Cum arată casa în care locuiește Mirela Vaida? „5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult”

Timpul n-a iertat-o nici pe Dr. Quinn. Uite cum arată actrița la 69 de ani și care e drama care i-a marcat viața

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete