Timpul n-a iertat-o nici pe Dr. Quinn. Uite cum arată actrița la 68 de ani și care e drama care i-a marcat viața

Jane-Seymour

 

Jane Seymour a fost o răsfățată a scenei și a filmului timp de 50 de ani. Joacă de când era o adolescentă timidă, a făcut un rol memorabil alături de Christopher Reeve în Undeva, Cândva, și a fost printre primele actrițe care a a jucat într-un serial de mare anvergură, în rolul unei doctorițe, căruia indirect i-a dat numele personajului: Dr. Quinn.

Deși zâmbetul ei strălucitor se poate traduce printr-o viață plină de evenimente remarcabile și răsfăț, dincolo de fericirea expusă la poze, viața actriței Jane Seymour nu a fost tocmai ușoară.

Într-un interviu acordat publicației today.com, actrița a recunoscut că la Hollywood se ajungea deseori la o practică imorală prin care se distribuiau rolurile importante. Aflată la începutul carierei, un mare producător de la Hollywood a agresat-o sexual, a intimidat-o și a amenințat-o că nu va mai pune piciorul pe un platou de filmare.

Urma să primească rolul principal într-o producție cu buget uriaș, iar producătorul a chemat-o la reședința lui să-i dea “niște indicații prețioase” își amintește actrița.

“Era unul dintre cei mari mari producători de film de la Hollywood, dacă nu chiar cel mai mare. Nu-i dezvălui numele… a murit, oricum, cu ceva ani în urmă. Aveam 20 de ani si o chemare evidentă pentru marele ecran. M-a chemat acasă la el, chipurile, să-mi ofere un rol principal, și unde trebuia să ne întâlnim cu întreaga echipă din distribuție. Acolo, însă, nu era nimeni. De cum am intrat m-a copleșit cu atenții, gesturi explicite și complimente. Până când mi-a pus mâna pe coapse și m-a strâns în brațe. Mi-a spus că sunt cea mai potrivită pentru rol, dar trebuie să fac tot posibilul să-l merit…”

L-a refuzat cu brutalitate și imediat apoi a fost amenințată că viața ei profesională se va încheia. Așa s-a și întâmplat. Jane Seymour, la începutul carierei, a părăsit, umilită, Hollywoodul și s-a stabilit în Anglia. La un an după acest incident, s-a întors în cetatea filmului, l-a reîntâlnit pe producător, care uitase incidentul, ba chiar habar nu avea cine era tânăra din fața lui…

De atunci a avut grijă ca niciodată să nu mai rămână singură cu el într-o încăpere fără nimeni prin preajmă.

A primit atunci rolul care avea s-o consacre ca pe-o mare actriță, de o tulburătoare sensibilitate: Undeva, Cândva, un film care a făcut istorie.

Foto: Hepta

Citește și:

Andreea Esca, despre momentul în care a devenit mamă: Prima imagine când m-am trezit din anestezie a fost faţa lui Cătălin Radu Tănase'

Cum a slăbit Mihai Morar 15 kilograme

Andreea Marin, implicată într-un nou proiect de televiziune: E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete