Draga Olteanu Matei salvată din „spitalul groazei”. Cum se simte actrița?

Draga Olteanu Matei împlinește 85 de ani (3)

Draga Olteanu Matei ar fi putut fi victima incendiului din Spitalul de la Piatra Neamţ! Îndrăgita actriță a fost mutată la Iaşi cu o zi înainte de incendiu.

Artista în vârstă de 87 de ani a fost internată în secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, unde au ars sâmbătă cei 10 pacienţi. Ea ar fi putut fi una dintre victime, însă aflată în stare critică a fost transferată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, vineri seara.

Medicii au declarat că Draga Olteanu a suferit o hemoragie digestivă superioară, iar aceasta a fost la un pas de moarte. Celebra actriţă a intrat în comă, iar medicii au reușit să o stabilizeze după două ore.

„Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge. E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI', a declarat medicul şef UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Sâmbătă, 14 noiembrie, în jurul orei 11.00, starea actriţei era stabilă, potrivit medicilor. Conform procedurii, aceasta a fost automat testată pentru coronavirus și rezultatul a fost negativ.

Cunoscută pentru rolul Vetei, soţia lui Nea Mărin, din filmul artistic Nea Mărin miliardar', actrița declara anul trecut pentru TVR, că este încă energică și plină de viață:

„Mulţumesc lui Dumnezeu, mă simt bine. Presupun că la vârsta asta îţi mai slăbeşte vederea, îţi mai slăbeşte auzul, îţi mai încetineşte pasul. (…) În orice caz, eu simt energie în mine, eu mai simt energie. Cât o mai fi…Ce a fost rău a trecut. Ştiu de la maestrul Beligan că nu te costă nimic să zâmbeşti, şi să fii amabil cu toată lumea. Şi nu din calcul fac asta, mie îmi sunt dragi oamenii. Pe fiecare îi întâmpin cu braţele deschise. Cred că asta îmi şi dă energie'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri