Doneaza o carte copiilor de la „SOS Satele Copiilor”!

SOS Satele Copiilor

Asociatia non-guvenamentala SOS Satele Copiilor, sustinuta de NIVEA si Adevarul, lanseaza la finele lunii octombrie programul „O carte, un pas catre o copilarie frumosa' ce are ca scop echiparea celor 25 de case familiale SOS cu cate o biblioteca completa. Cartile se vor strange in cadrul unui eveniment pentru copii ce va avea loc pe 30 octombrie, ora 12.00, la Afi Palace Cotroceni.

Malvina Cervenschi, una dintre vedetele televiziunii publice, va fi invitata speciala a evenimentului creat de NIVEA si de ziarul Adevarul. Ea va citi o poveste tuturor celor prezenti, iar cei mici vor avea parte de face painting si ateliere de modelat baloane.

„Va astept sambata sa donati o carte fiecarui copil din Satele SOS!', a spus Malvina Cervenschi. Cartile vor putea fi aduse de acasa sau achizitionate de la standul Adevarul, prezent in cadrul evenimentului. Pentru fiecare carte donata NIVEA va oferi un cadou.

Evenimentul „O carte, un pas catre o copilarie frumosa' face parte din programul O copilarie frumoasa', initiat in aceasta vara de NIVEA in parteneriat cu SOS Satele Copiilor Romania. Scopul acestui parteneriat este promovarea rolului educatiei in perioada copilariei, iar evenimentul din aceasta toamna urmarește sa atraga atentia asupra importantei lecturii prin jocuri si activitati interactive.

SOS Satele Copiilor

Despre SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor Romania ofera o familie sociala copiilor ajunsi in dificultate, ii ajuta sa isi cladeasca singuri un viitor si contribuie la dezvoltarea comunitatilor in care ei traiesc. SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. Astfel, copiii abandonati sau ale caror familii sunt in nevoie isi pot cladi un viitor mai bun. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, SOS Satele Copiilor intervine oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijin. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 132 de tari ale lumii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri