Doinița Oancea, de nerecunoscut! S-a transformat total pentru un rol dintr-un nou serial

Doinița Oancea s-a schimbat complet în ultima perioadă. Ea a trecut printr-o transformare spectaculoasă de dragul unui personaj pentru un nou serial. Doinița a adoptat un alt stil vestimentar, mult mai provocator, purtând pe platourile de filmare ținute pe care, în viața de zi cu zi, nu le-ar fi îmbrăcat.

„Este o tipă nu foarte smart, preocupată de aspectul fizic și de bani', așa își caracterizează Doinița Oancea personajul din „Când mama nu-i acasă', primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil, produs de Ruxandra Ion.

Doinița Oancea, de nerecunoscut! S-a transformat total pentru un rol dintr-un nou serial

Îndrăgita actriță mărturisește că a fost extrem de încântată în momentul în care i s-a propus să joace în cel de-al doilea sezon al iSerialului „Când mama nu-i acasă', care se va lansa pe data 19 iulie.

Fanii vor avea prilejul s-o vadă pe Doinița într-o ipostază inedită, cea de pițipoancă.

„O provocare este pentru mine Pamela, un personaj colorat căruia trebuie să-i dau viață și care nu seamănă deloc cu mine. Abia aștept să văd cum arată pe tv acest proiect inedit gândit de doamna Ruxandra Ion' , a mai spus Doinița Oancea.

În cel de-al doilea sezon al iSerialului „Când mama nu-i acasă', Doinița Oancea face echipă și cu Augustin Viziru, alături de care a mai colaborat și în trecut.
Din toamnă, fanii vor avea ocazia să urmărească seria lungă a iSerialului „Când mama nu-i acasă' la Happy Channel.

Pentru a vedea cum arată acum Doinița Oancea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: tvhappy.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete