Iulia Albu, critici dure la adresa Antoniei: „Ea revoluționează fotografia de pițipoancă, renunțând vehement la…”

Iulia Albu și-a obișnuit fanii cu comentariile sale destul de acide la adresa ținutelor pe care le adoptă vedetele autohtone la diverse evenimente sau ocazii speciale. De această dată, ținta remarcilor ei a fost Antonia, pe care a lăudat-o chiar pentru unele ținute ale sale.

De această dată, însă, se pare că Iulia Albu nu a fost deloc impresionată de apariția Antoniei, ba din contră, așadar a ținut să comenteze vestimenția ei, chiar într-o postare de pe site-ul ei.

Iulia Albu, critici dure la adresa Antoniei

Recent, Antonia a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată, într-un costum de baie cu model de animal print. Contrar aparențelor, problema Iuliei Albu nu a fost ținuta aleasă, ci ipostaza în care a pozat Antonia.

„Antonia revoluționează fotografia de pițipoancă, renunțând vehement la ficus și selfie-urile în baie, teritoriu deja revendicat de către Alberto Velea. Nu că nu ar arăta bine în outfit-ul animal print și cu perdeaua în 'fund-al',' a scriu Iulia Albu, pe site-ul ei iuliaalbu.com.

Până la acest moment, Antonia nu a reacționat în vreun fel la comentariile Iuliei Albu, însă rămâne de văzut dacă se va întâmpla ceva mai departe.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Antonia, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Antonia a plecat în Italia să-și vadă fetița! Când a ajuns, a rămas surprinsă de cum a gasit-o pe Maya

De ce s-au despărțit, de fapt, Antonia și Vincenzo Castellano? Italianul a spus adevărul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete