Primele declarații ale Brigittei Sfăt după ce a anunțat că va divorța de Ilie Năstase! De ce a criticat-o dur pe Amalia Năstase?

Astăzi, Brigitte Sfăt a anunțat că va depune actele de divorț, după mai multe scandaluri cu Ilie Năstase. Bruneta a anunțat despărțirea de soțul ei, prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe pagina sa de socializare.

După ce a atacat-o dur pe Amalia Năstase, fosta soție a celebrului tensimen, Brigitte Sfăt a făcut primele lămuriri în legătură cu decizia radicală pe care a luat-o. Ea a explicat mai clar de la ce anume a pornit conflictul legat de Amalia Năstase.

„M-am săturat. Am avut o discuție cu amândoi de față, atunci când Amalia i-a cerut o mașină nouă pentru că era nemulțumită de mașina pe care o luasem eu. Și, atunci, i-am spus clar să aleagă. A ales-o pe Amalia și pe fetele lui, chiar dacă Ilie mai are și un băiat care îi poartă numele și căruia nu i-a dat nimic. Asta e, mai multe nu am ce să spun', a explicat Brigitte Sfăt, pentru spynews.ro.

Bruneta a mărturisit că i-a dat mai multe șanse de împăcare lui Ilie Năstase, dar totul a fost în zadar.

„I-am dat un ultimatum. Ultimatumul pe care i l-am dat este să facă ceea ce a zis la început. Nu s-a întâmplat până acum. Să avem conturi comune cum făcea cu Amalia. Ca totul să revină la normal să avem conturi comune. Să văd şi eu pe ce cheltuie banii. Să vedem dacă lucrurile pot reveni la normal. Ca să se ascundă prin baie să vorbescă despre tot feluri de lucruri. Eu muncesc. El consideră că am fost o întreţinută. Eu n-o să vorbesc cu Amalia. Să aleagă între ce se întâmplă pe la spatele meu şi eu. Mă simt foarte prost. Nu şi-a mai văzut copilul de la botez,' a spus Brigitte Năstase, în cadrul jurnalului „Star Magazin', de la Antena Stars.

Brigitte Sfăt divorțează, oficial, de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt susţine că aceasta ar fi primit, numai în 2016, 1.300.000 de euro de la tenismen şi, în fiecare an, Ilie Năstase îi dă acesteia peste 300.000 de euro. Mai mult decât atât, bruneta spune că Amaliei Năstase a primit o nouă maşină din partea fostului tenismen cu care are doi copii.

„Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru că m-a înşelat. Pentru că m-am săturat de nesimţirile fostei soţii. De faptul că non-stop îşi foloseşte copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată, o maşină nouă. I-am dat un… , cu 30000 km la bord, şi-a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut, soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 €, iar în fiecare an peste 300.000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţiva bănuţi. Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină', a scris Brigitte Sfăt pe Facebook, în urmă cu puțin timp.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au căsătorit în anul 2013. Relaţia celor doi nu a mers niciodată perfect, ba chiar au existat mereu certuri și scandaluri între ei. De asemenea, despărţirile şi împăcările nu au lipsit. Ilie Năstase a anunțat că divorțează de Amalia Năstase în anul 2010, chiar înainte de Valentines Day. Cei doi au împreună doi copii, au avut o relație de 13 ani, iar timp de 7 ani au fost căsătoriți.

Pentru a vedea mai multe fotografii, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Brigitte Sfăt divorțează, oficial, de Ilie Năstase: „M-am săturat de nesimţirile fostei soţii'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati