Dincolo de oglinda: o lansare-spectacol a albumului Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors

Conceput ca o lansare-spectacol, evenimentul dezvaluie instantanee din sapte spectacole marca Razvan Mazilu si din backstage-ul acestora. Spectatorii sunt invitati sa isi paraseasca locurile obisnuite din sala si sa paseasca pe scena Teatrului Odeon, „dincolo de oglinda”, pentru a descoperi un univers ce poarta amprenta dansatorului si coregrafului numit de presa de specialitate un „aristocrat al dansului”.

Razvan Mazilu, balerin

Un tango mas", foto: Mihaela Marin.JPG

Printre ingredientele serii se numara o sesiune de autografe, dar si un moment de dans susţinut de elevi ai Liceului de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti. Acestia vor fi primii beneficiari ai burselor de studii oferite de Razvan Mazilu si Fundatia perfoRM prin fondurile obtinute in urma vanzarii albumului aparut la Editura Vellant.

Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors continua astfel actiunile Fundatiei perfoRM de sustinere a liceelor de coregrafie din Romania si a tinerilor dansatori romani in cadrul campaniei de responsabilitate sociala demarata in 2007.

Razvan Mazilu, balerin

„Simfonia-fantastica", foto: Egyed Ufó Zoltán

Razvan Mazilu, balerin

„Block Bach", foto: Egyed Ufó Zoltán

La evenimentul de lansare vor fi prezenţi artistii care au construit prin fotografii spectaculoase un album-oglinda al dansatorului si coregrafului Razvan Mazilu: Mihaela Marin, Egyed Ufó Zoltán, Iulian Ignat, Dinu Lazar si Cornel Lazia. Seara va fi deschisa cu discursurile tinute de Dan Plesa, directorul executiv al Editurii Vellant, Camelia Sucu, presedintele Class Living – compania care a sponsorizat si sprijinit neconditionat proiectul cartii – si, evident, Razvan Mazilu, care a marturisit despre albumul ingrijit de curatorul Denise Radulescu:

„Sunt recunoscator tuturor celor care s-au implicat in acest proiect si au facut-o din toata inima. Este un bun pas inainte in eforturile mele de a sprijini liceele de coregrafie si tinerii dansatori talentati din Romania. Multumesc Cameliei Sucu si Class Living pentru increderea si ajutorul generos acordate acestui album. Ma onoreaza si ma obliga toate cuvintele frumoase adunate in aceasta carte, mai ales ca vin din partea unor artisti si prieteni ale caror cariere sunt o inspiratie pentru mine”

Razvan Mazilu. Oglinzi/Mirrors

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri