Diana, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor, este o domnișoară cuceritoare!

Irina și Răzvan Fodor par să-și fi găsit traiectoria profesională, după mai multe încercări. Cu multe deplasări în țară și în afara granițelor, cei doi au o susținătoare cuceritoare. Pe fiica lor, Diana. 

Carierele Irinei și a lui Răzvan Fodor devin tot mai înfloritoare, după câțiva ani de încercări în diferite formate de emisiuni. Participarea la Asia Express, alături de Sorin Bontea, a marcat revenirea lui Răzvan Fodor în televiziune, la Antena 1.

În ceea ce o privește pe Irina, aceasta a fost mai mulți ani jurnalist și prezentator TV în cadrul PRO TV. Însă când i s-a oferit ocazia de a prezenta Chefi la cuțite și Asia Express, tot la Antena 1, nu a ezitat să accepte propunerile. De altfel, Irina este o tânără talentată și charismatică, ce a reușit să o suplinească excelent pe Gina Pistol în perioada concediului ei maternal.

„Am învățat-o să mă iubească mult'

Când vine vorba despre familie însă, în centrul acesteia se află Diana. Fiica lor are 10 ani și este sufletul casei. O fetiță sclipitoare, cu replicile mereu la îndemână, își surprinde constant părinții. De curând, Răzvan Fodor a postat două imagini înduioșătoare cu micuța lui, alături de un mesaj în stilul său caracteristic: „am învățat-o să iubească mult și acum mă bălește pe unde mă prinde…'.

„Vă admir ca familie'

Postarea a avut mare succes, iar comentariile au fost care de care mai emoționante. „Aș fi vrut să am un tată pe care să îl iubesc și să îl pupăcesc așa cum face prințesa ta!!!! Vă admir ca familie și vă urmăresc cu drag!!'. „Dacă mă felicit pentru ceva în viața asta e că am învățat copiii să spună te iubesc din senin și fără motiv. Nu există sentiment mai înălțător! Sunteți minunați, toți Fodorii!'

Diana a reușit să o surprindă și pe mama ei, Irina. Aflați la mare, Irina și-a filmat fetița în timp ce aceasta era pe balcon, acoperită cu o pătură. Diana se trezise special pentru a vedea răsăritul.

Citește și: Copiii lui Cătălin Crișan calcă pe urmele tatălui

Foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete