Copiii lui Cătălin Crișan calcă pe urmele tatălui. Cât de frumoasă este Daria

Daria și Raris Crișan, copiii cei mari ai cunoscutului cântăreț Cătălin Crișan, au decis să calce pe urmele tatălui. Cei doi au lansat anul trecut împreună o piesă și sunt gata să intre în lumea muzicală.

Frumoși și talentați, copiii lui Cătălin Crișan au decis că acum e cel mai bun moment pentru a păși în lumea muzicală. Daria (21 de ani) și Raris (18 ani) au lansat împreună, anul trecut, o versiune proprie a celebrei piese Beggin’, apărută pentru prima dată în 1967, dar și un cover al originalului Lovely, interpretat de către Billie Eilish și Khalid.

Cătălin CrișanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Vocile noastre se completează perfect

„Pe lângă faptul că ne înțelegem foarte bine unul cu altul, simt că vocile noastre se completează perfect. De aceea, era normal ca prima noastră piesă oficială să fie prima pe care să o gândim și să o punem la punct împreună. Eu și Raris suntem cei mai mari critici ai noștri, ceea ce mă bucură enorm – știu că mereu mă pot baza pe un feedback obiectiv, oricând am nevoie de el', a declarat  atunci Daria.

Talentată la muzică, dans, dar și actorie, Daria este în prezent studentă la Teatru, unde e colegă cu fiul lui Ștefan Bănică, Radu. Tânăra intrase și la Facutlatea de Medicină, dar a ales să meargă pe urmele tatălui ei.

Piesa transmite libertate și energie

În ceea ce-l privește pe Raris, acesta a mărturisit atunci: „Sunt la fel de fericit pe cât este și Daria pentru faptul că lansăm împreună prima noastră piesă. Am ales Beggin’ pentru că transmite libertatea și energia caracteristice generației noastre. Varianta de duet ne permite atât comunicarea mai bună cu publicul nostru, cât și nuanțarea diversă a piesei. Sper să vă placă și vouă la fel de mult pe cât ne-a plăcut și nouă să o exersăm și să-i oferim o notă personală!”, a declarat acesta.

Frumoasa tânără cu ochii verzi și părul lung de culoarea spicului de grâu a mărturisit și cum se înțelege cu fratele său, Raris, atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor: „Am o relație specială cu fratele meu, mai ales că acum am crescut și am ajuns să fim dependenți unul de celălalt. Deja avem același grup, aceleași activități, facem muzică împreună. Suntem de nedespărțit! Amândoi am moștenit de la părinții noștri talentul lor și suntem recunoscători pentru ce ne-au dat, a declarat ea pentru click.ro'.

Au o relație bună cu Cătălin Crișan

În ciuda faptului că părinții lor au divorțat în urmă cu mai bine de 10 ani, cei doi au păstrat o relație bună cu tatăl lor. Invitați acum ceva timp în platoul emisiunii „Vorbește lumea', Raris a declarat în legătură cu acel eveniment din viața lor: „Sincer, nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri. Și nu cred că-mi dădeam seama ce se întâmpla. Eu nu-mi amintesc să fi avut o problemă (în ceea ce privește comunicarea)', a declarat băiatul lui Cătălin Crișan la vremea respectivă.

Citește și: Ce fetițe frumoase au Elwira și Mihai Petre!

Foto: Roton, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete