Diana de la „Insula Iubirii”, mesaj surprinzător pentru fani după terminarea emisiunii: „Nu am fost niciodată atâta timp…”

Diana Constantin s-a înscris la emisiunea „Insula Iubirii' alături de iubitul ei Ben și au venit împreună pentru a-ți testa relația, care la început părea a fi destul de solidă. Pe parcursul filmărilor, însă situația s-a schimbat radical, iar bruneta a căzut în ispită.

După primele zile petrecute pe insulă, bruneta a început să-l vorbească de rău pe iubitul ei, după ce l-a văzut în câteva ipostaze alături de mai multe femei. La scurt timp după acest incident, ea a început o relație cu ispita Andy, fără niciun fel de resentiment. Lucrurile au avansat rapid între cei doi.

Diana de la „Insula Iubirii' s-a săturat să fie singură

După terminarea filmărilor pentru emisiune, Diana a decis să facă câteva schimbări în viața ei, așa că a încheiat relația pe care o avea cu Ben. Și-a dorit în schimb să-și clădească un viitor alături de Andy, însă acesta nu a fost pe aceeași lungime de undă cu ea. Așadar, Diana a rămas singură. Chiar dacă difuzarea emisiunii s-a încheiat, bruneta încă ține legătura cu admiratorii emisiunii „Insula Iubirii', și îi ține la curent cu schimbările din viața ei.

Recent, Diana a scris un mesaj sugestiv pe pagina sa de socializare prin care s-a plâns fanilor săi că s-a săturat să fie singură.

„Cum să reacționez că de șase luni sunt singură? Nu am fost niciodată atâta timp singură…' a scris Diana Constantin, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul ei a stârnit o mulțime de reacții diverse din partea fanilor.

„Păi ești vedeta vrei să mai fii și fericită? / Ce bomba și-a tras Ben. Cum de a renunțat la tine pentru ea? / Acu’ faci anul', i-au scris prietenii săi virtuali.

În legătură cu noua cucerire a lui Ben, Diana a avut și un răspuns.

„Fata aia nu este cu Ben, din câte știu. Eu știu cine este aia și ce face,' a spus Diana.

Rămâne de văzut dacă în scurt timp Diana își va găsi un suflet pereche.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Diana Constantin, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ispita Nicoleta Dragne de la emisunea „Insula Iubirii' a fost condamnată la închisoare

După s-a despărțit de Ben, dar și de Andy, Diana de la „Insula Iubirii' și-a făcut apariția lângă un alt bărbat

Ispita Maria de la „Insula Iubirii', mesaj tulburător după terminarea emisiunii! Ce crede, de fapt, despre relația cu Aurel

Diana de la „Insula Iubirii' a mărturisit ce s-a întâmplat în viața ei amoroasă după terminarea emisiunii: „Mai vorbesc cu Andy'

La ultimul interviu de la „Insula Iubirii', Bianca a mimat fericirea alături de Liviu! Declarația surprinzătoare a tinerei după terminarea emisiunii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete