Dan Bittman revine în televiziune! Cântărețul va prezenta o nouă emisiune din toamnă

Dan Bittman revine în televiziune! Cântărețul va prezenta o nouă emisiune din toamnă

Dan Bittman se întoarce în televiziune, din această toamnă. Cântărețul va prezenta un nou show la Antena 1, care se numește „Aici eu sunt vedeta'. Această emisiunea este realizată pe baza formatului britanic „Big Stars Little Star'.

Astfel, prin intermediul acestui show, telespectatorii vor putea urmări celebritățile dintr-un alt unghi, față de cum au făcut-o până acum, și anume prin ochii copiilor lor. Astfel, la emisiunea „Aici eu sunt vedeta!', starurile autohtone și copiii lor vor intra într-o competiție distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

Dan Bittman revine în televiziune!

„Am emotii, pentru că în această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi întrebări amuzante, răspunsuri şi situaţii şi mai hazlii, în baza cărora cei de acasă îi vor descoperi pe aceşti prieteni ai mei, artiştii, altfel decât îi ştiau, adică prin ochii copiilor lor. Cine va şti mai multe despre copilul lui, va aduna mai multe puncte şi va intra în marea finală', a spus Dan Bittman, prezentatorul show-ului, conform spynews.ro.

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti rock ai României. Celebrul solist vocal al trupei Holograf are o carieră muzicală de peste 30 de ani și a lansat, alături de colegii săi, numeroase hit-uri, apreciate de tineri şi vârstnici deopotrivă. În anul 2000, Dan Bittman și-a început cariera în televiziune, la TVR, unde prezintă, alături de Anca Ţurcaşiu, emisiunea „Ba da, Ba nu'. Apoi a urmat emisiunea „Bravo, bravissimo', pe care a prezentat-o în perioada 2001 – 2003. Iar din anul 2004 până în 2014, Dan Bittman a prezentat emisiunea „Dănutz SRL'. Apoi în perioada anilor 2012 – 2014, artistul a fost membru al juriului, emisiunii „X Factor România', alături de Cheloo și Delia.

Din toamnă, la Antena 1, în show-ul prezentat de Dan Bittman, fiecare vedetă va face echipă cu propriul copil. Li se vor pune întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, iar în acest fel se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Dan Bittman a mărturisit ce va face fiul lui cel mare după ce a luat BAC-ul: „Trebuia să îl ia ca să nu mai piardă un an aiurea'

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2017. Uite ce notă a luat băiatul cel mare al lui Dan Bittman

Ea este femeia care i-a dăruit 3 copii lui Dan Bittman! De ce nu s-a căsătorit niciodată cu ea?

Dan Bittman: ,,Liliana reprezintă tot ce mi-am dorit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete