Detalii interesante despre soțiile lui Donald Trump! Ce au cele trei în comun

Detalii interesante despre soțiile lui Donald Trump! Ce au cele trei în comun

Donald John Trump se bucură de un succes nebun în aceste zile, mai ales că astăzi va fi ceremia oficială de învestire a acestuia pentru funcția de președinte. Donald Trump este un magnat miliardar american, vedetă de televiziune, politician și actualul președinte ales al Statelor Unite ale Americii. El a fost candidatul republican la alegerile prezidențiale de anul trecut din data de 8 noiembrie 2016 și a fost ales al 45-lea președinte al Statelor Unite.

Trump a învins-o pe contracandidata sa democrată Hillary Clinton. El își va prelua în mod oficial mandatul de președinte, chiar astăzi, pe 20 ianuarie 2017, după ce Barack Obama va placa de la Casa Albă. Donald Trump va fi cea mai în vârstă persoană care își va asuma președinția Statelor Unite, având 70 de ani.

Familia și soțiile din viața lui Donald Trump 

Noul președinte al Statelor Unite ale Americii are cinci copii din trei căsătorii și opt nepoți. Primele sale două căsătorii ale sale s-au terminat prin divorțuri care au fost intens mediatizate în presa de scandal, conform wikipedia.org.

Astfel, prima căsătorie a fost cu Ivana Trump în perioada 7 aprilie 1977 – 22 martie 1992. Apoi Donald Trump a fost căsătorit cu Marla Maples în perioada 19 decembrie 1993 – 8 iunie 1999. Ultima și actuala soție este Melania Trump, care va fi și Prima Doamnă. Cei doi s-au căsătorit pe data de 22 ianuarie 2005.

După cum s-a putut observa de-a lungul anilor, Trump a avut o slăbiciune pentru femeile blonde cu ochii albaștri, iar majoritatea au fost europence din zona de est. De asemenea, condiția lor materială nu a fost tocmai una excepțională, comparativ cu averea colosală pe care o deține Donald Trump. Pe lângă cele trei soții, miliardarul a avut mai multe relații mai mult sau mai puțin oficiale cu femei celebre. Printre acestea, se numără Carla Bruni, Anna Nicole Smith, dar chiar și Prințesa Diana, despre care s-a vehiculat că ar fi iubit-o foarte mult.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a afla mai multe detalii despre soțiile actualului președite ale Statelor Unite ale Americii.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Cele mai frumoase rochii de seară purtate de Michelle Obama la evenimentele speciale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri