Cele mai frumoase rochii de seară purtate de Michelle Obama la evenimentele speciale

Mâine este ziua de naștere a lui Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Pe data de 17 ianuarie, soția fostului președinte Barack Obama va împlini frumoasa vârstă de 53 de ani. 

Cu această ocazie, am pregătit o galerie foto cu cele mai frumoase rochii de seară pe care le-a purtat Michelle Obama în ultimii ani la evenimentele speciale la care a fost prezentă alături de soțul ei. În general, soția lui Barack Obama preferă rochiile lungi până la pâmânt, care să aibă eventual și o mică trenă. De asemenea,  din imagini se poate observa foarte ușor că Michelle are și mică slăbiciune pentru aplicațiile sclipitoare pe țesătura materialului.

Cine este Michelle Obama

Michelle LaVaughn Robinson Obama (pe numele ei întreg) s-a născut și a crescut în sudul orașului Chicago și a absolvit Universitatea Princeton și Facultatea de Drept Harvard, potrivit wikipedia.org. După ce a terminat facultatea, ea a revenit la Chicago unde a acceptat o poziție în firma de avocatură Sidley Austin, înainte de a se căsători cu Barack Obama.

Mai târziu, doamna Obama a lucrat, ca parte a administrației primarului din Chicago, Richard M. Daley și la Universitatea Chicago. În perioada anilor 2007 și 2008, ea a contribuit în mod serios la campania electorală a soțului ei pentru alegerile prezidențiale din anul 2008. În plus, Michelle a susținut un mic discurs în fața Convenției Naționale Democrate din Denver, Colorado, 2008.

Michelle Obama are împreună cu soțul ei două fiice, Malia și Sasha. De asemenea, ea este și sora lui Craig Robinson, antrenorul echipei de baschet de la Oregon State University.

Deschide galaria foto de mai sus și vei descoperi cele mai frumoase rochii de seară purtate de Michelle Obama.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum să-ți un alegi un sacou frumos pentru birou în sezonul reducerilor de iarnă

Cele mai elegante pulovere de iarnă pe care le poți găsi la reduceri

Cum să-ți alegi cel mai tare palton în sezonul reducerilor de iarnă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Moda