Designerul Camelia Roatiș: ,,Sunt adepta simplității și a bunului gust,,

camelia

La doar 25 de ani, Camelia Roatiș și-a lansat prima colecție de piese vestimentare marca Antoanelle, după ce a absolvit Istituto di Marangoni din Milano, cea de-a 7-a cea mai bună școală de modă din lume. Să o cunoaștem puțin!

Ce te-a motivat să alegi o carieră de designer?

Visul de a deveni designer a început acum cațiva ani și s-a conturat din neputința de a găsi piese vestimentare simple în multitudinea de creații cu inserții strălucitoare, cât mai opulente.

Ai un model de femeie pentru care realizezi creațiile?

Toate piesele vestimentare semnate Antoanelle mă reprezintă 100%. Sunt ținutele care mă caracterizează ca stil. Consider că astfel de creații se potrivesc unei femei active, ce poate transforma o ținută prin accesorizare în funcție de eveniment.

Spre exemplu, o rochie semnată Antoanelle se poate purta atât cu o pereche de teniși, cât și cu o pereche de stilleto.

Cum arată rochia ideală pentru tine?

Sunt adepta simplității și a bunului gust. Rochia ideală pentru mine trebuie să aibă în primul rând un croi impecabil și să fie realizată dintr-o țesătură de calitate. O micuță rochie neagră, care să nu fie purtată în detrimentul confortului, ci să adauge un plus de feminitate.

Atunci când vorbești unui străin despre România, ce îi spui?

Sunt mândră că sunt româncă! Într-adevar am studiat mult în afara României, însă acest lucru se datorează unei lacune în ceea ce privește existența unei școli dedicată designerilor, care să fie cel puțin la aceleași nivel ca cea din Milano.

Care sunt lucrurile care te bucură?

Îmi place să mă bucur de lucrurile mărunte, să cunosc oameni frumoși și buni, locuri speciale.  În general, încerc să mă bucur de tot ceea ce îmi oferă viața.

Ce observi prima dată la oameni?

Consider că atitudinea este semnătura personalității. Înainte de a cunoște un om analizez comportamentul acestuia. Un om este suma acțiunilor sale.

Care sunt oamenii care te-au inspirat?

În primul rând părinții mei cărora le datorez totul, apoi prietenii apropiați, deoarece sunt oamenii la care pot apela oricând și care îmi împărtășesc bucuriile.

Ce proiecte de viitor ai?

Sunt la început de drum, însă îmi doresc ca brandul Antoanelle să crească frumos, iar creațiile mele să fie din ce în ce mai apreciate. Toată atenția mea se îndreaptă spre munca din atelier.

Ce cuvinte ai vrea să auzi mai des?

Aș vrea să aud mai des cuvintele “Mulțumesc” și “Te rog”. Timpul ne ține pe toți într-o cursă nebună, însă cuvintele frumoase sunt adesea doza de apreciere care ne ajută să facem față unei zile încărcate.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii