Descoperă Tunisia cu cele mai bune oferte pentru vara 2015

Specialiștii în turism pasionați de lumea Orientului sunt invitați pe 11 martie să asiste la prezentarea Tunisiei, pentru a descoperi o destinație provocatoare care vine cu oferte estivale foarte bune pentru piața românească de turism.

Tunisia

Evenimentul este organizat de agenția de turism Kartago Tours împreună cu Oficiul Național pentru Turism Tunisian (ONTT) și se desfășoară în cadrul hotelului Crowne Plaza București, sala Orhideea, începând cu ora 18:30. Una dintre surprizele serii este de modă, designerul tunisian Fawzi Naouar vă aduce o prezentare, care are loc în Sala Crown Ballroom, de la ora 19:45. Cu acest prilej invitații se pot bucura de ținutele tradiționale cu accente moderne, și de vestimentația haute couture propusă de designerul amintit. Mai multe detalii despre eveniment și surprizele (ofertele speciale) ale agenției Kartago Tours, aflăm de la consultantul în turism, Catrinel Doroftei.

Reporter: Care este scopul acestui eveniment?

Catrinel Doroftei: Kartago Tours împreună cu ONTT vă prezintă cele mai bune oferte pentru sezonul de vară 2015. Turiștii vor putea afla, așadar, care sunt atuurile Tunisiei și ce produs turistic li se potrivește cel mai mult. Destinația rămâne una dintre cele mai interesante zone de vacanță atât pentru românii care-și doresc o vacanță all inclusive, cu familia, cât și pentru amatorii de sejur combinat cu circuit. Programul de Sahara fiind, în acest sens, vedeta verii în fiecare an.

Reporter: Care sunt ofertele catre Tunisia, ce vor fi prezentate in cadrul evenimentului?

Catrinel Doroftei: Pentru vara 2015, vom opera chartere către Tunisia, săptămânal – în fiecare zi de miercuri, cu plecare din Cluj Napoca și Bucuresti (perioada 13.05 – 14.10.2015) cu compania aeriana Tunisair Express. Prima dată avem locuri disponibile din 3 iunie. Pentru un hotel de 3* cu demipensiune, prețurile încep de la 279 euro/persoană, la același hotel cu all inclusive turistii plătesc de la 309 euro/persoană, pentru un hotel de 4* cu demipensiune prețurile pornesc de la 269 euro/persoană, în timp ce la all inclusive prețurile încep de la 359 euro/persoană. Turiștii care vor să se cazeze la un hotel de 5* cu demipensiune, vor plăti pentru 7 nopți de cazare 349 euro/persoană, în timp ce pentru all inclusive de la 459 euro/persoană. Toate pachetele includ transport cu avionul, transferuri, 7 nopți de cazare și tipul de masă specificat.

Tunisia 2

Reporter: Pentru turiștii care vor să călătorească în Egipt, ce oferte ați pregătit?

Catrinel Doroftei: Și în această vară continuăm cu charterele pentru Egipt- Hurghada, cu plecare săptămânală din Cluj Napoca și București, în fiecare zi de miercuri, în perioada 10.06 – 21.10.2015, zbor cu compania Nesma Airlines. Ca oferte speciale avem prețuri începând cu 249 euro/persoană, pentru 7 nopți de cazare cu demipensiune la un hotel de 3*, și 339 de euro/persoana cu all inclusive, în timp ce pentru un hotel de 4* cu demipensiune prețurile pornesc de la 269 euro/persoană, iar la all inclusive de la 329 euro/persoană. Pentru hotelurile de 5* cu demipensiune, prețurile încep de la 419 euro/persoană, iar la all inclusive de la 379 de euro/persoană, transport cu avionul și transferuri.

Reporter: Ce pachete speciale vor fi prezentate în cadrul evenimentului?

Catrinel Doroftei: Kartago Tours a pregătit o mulțime de surprize pentru turiștii care vor să descopere Tunisia și Egipt. Aș începe cu croaziera pe Nil de o săptămână sau două săptămâni (una de vizite și una de sejur). Croaziera Zoser (1 săptămână) la un hotel de 3* cu demipensiune și vas de croazieră FB 5*- prețurile pornesc de la 789 euro/adult, în timp ce pentru un hotel de 4* cu demipensiune și vas de croazieră FB 5*- de la 799 euro/adult. La all inclusive pentru un hotel de 3*, cu vas de croazieră FB 5*- un adult plătește de la 819 euro, iar la 4* cu all inclusive, vas de croaziera FB 5*-839 euro.

egipt

Și pentru Croaziera Sphinx avem oferte speciale pentru un sejur de două săptămâni – una de vizite, una de sejur, prețurile pornesc de la 1009 euro/persoană la hotel de 3* cu demipensiune, vas de croazieră FB 5*, pentru 4* cu demipensiune- vas de croaziera FB 5* – de la 1079 euro/adult, la hotel de 3* cu all inclusive, 5* vas de croaziera FB – de la 1109 euro/adult, iar pentru un hotel de 4* cu all inclusive și vas de croaziera FB 5*- de la 1179 euro/adult.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber