Always transformă negativul în pozitiv. Învață și tu!

În cinstea Zilei Internaționale a Femeii, Always, lider global în îngrijirea feminină, a lansat un nou videoclip intitulat Always #LikeAGirl– Mai puternice împreună', continuând-și astfel rolul de a inspira adolescentele să-și păstreze încrederea în forțele proprii și să ia atitudine pentru a transforma expresia ca o fată' într-un compliment.

fetita

foto fetiță în leagăn via Shutterstock

Prin intermediul campaniei lansate de Always  în iunie 2014, brandul ține să atragă atenția asupra puterii cuvintelor, fiind țintită mai ales expresia 'ca o fată' (Like a girl), ce deseori este folosită ca o insultă și ce poate avea un efect profund negativ asupra încrederii în forțele proprii ale adolescentelor. Așadar, Always a lansat un nou clip ce a inspirat o mulțime de oameni să se alăture campaniei, pentru a transforma expresia cu sens negativ într-un motiv de mândrie.

Campania #LikeAGirl a demonstrat efectul profund negativ pe care expresia ‘ca o fată îl poate avea asupra încrederii in sine și, în acelasi timp, a declanșat o mișcare ce a început să schimbe percepția publică. Mai exact, cercetările arată că, înainte de campania Always, doar 19% din fetele cu vârste cuprinse între 16 și 24 ani considerau că expresia ca o fată' are o conotație pozitivă.* După vizionarea videoclipului #LikeAGirl, 76% din fetele cu vârste cuprinse între  16 și  24 spun ca nu mai privesc expresia ca o fată ' ca pe o insultă, iar 8 din 10 femei (81%) spun că  videoclipul poate schimba modul în care oamenii privesc stereotipurile legate de abilitățile fizice ale femeilor, conform Studiului Always Confidence & Puberty Wave II desfășurat în SUA.

Vizionează și tu videoclipurile:


Prin acest videoclip realizat cu ajutorul lor, Always continuă să fie alături de aceste tinere luând inițiativa de a transforma expresia ca o fată' într-o expresie care semnifică puterea, talentul, caracterul și toate lucrurile extraordinare pe care le reprezintă fiecare dintre ele. Mișcarea Always #LikeAGirl este susținută de milioane de fete din toată lumea care dau expresiei ca o fată' sensuri uimitoare. Always încurajează tinerele să continue să-și urmeze pasiunile și să fie mândre de toate lucrurile pe care le fac ‘. Anul acesta, de Ziua Internațională a Femeii, trimite o poză, un clip sau un mesaj cu hashtag-ul #LikeAGirl pentru a sărbători infinitul potențial pe care îl are orice fată. Împreună, putem arăta că a face lucrurile ca o fată' este extraordinar.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse