(P) Descoperă Țara Sfantă cu ocazia Anului Nou!

Cu o sumedenie de peisaje variate, de la deşert în sud şi până la dealuri luxuriante în nord, cu localităţi renumite din scrierile biblice, în Israel poți petrece Anul Nou într-o atmosferă de poveste cu numeroase oportunități de activități, într-un cadru încărct de spiritualitate.

Descoperă Israel cu ocazia vacanţei de Revelion într-un circuit exotic low-cost de la Europa Travel, şi trăieşte una dintre cele mai frumoase şi mai emoţionante experienţe în cele mai cunoscute oraşe sfinte, la tarife accesibile și servicii excelente.

Activităţi în Tel Aviv şi Ierusalim

Tel Aviv, o metropolă plină de viaţă, se mândreşte cu plaje din nisip fin, auriu, şi cu o seamă de oportunităţi de divertisment precum şi cu o selecţie fină de preparate tradiţionale. În Tel Aviv, cartierul Jaffa, partea veche a oraşului, vei găsi portul Jaffa, considerat a fi unul dintre cele mai vechi porturi din lume, unde te poţi bucura de privelişte la o cafenea pe malul mării. La 40 de minute distanţă de aici, pulsul este complet diferit: Ierusalimul, un oraş de o frumuseţe istorică, te aşteaptă cu o gamă diferită de atracţii.

În continuare, Oraşul Sfânt, sacru pentru trei religii, iudaism, islamism şi creştinism, se mandrește cu o seamă de atracții interesante precum Muzeul de Ştiinţe Bloomfield, un loc magic pentru adulţi şi copii deopotrivă, plin de iluzii optice şi experimente electrice. Adevărata esenţă a oraşului este însă ascunsă printre aleile înguste ale Oraşului Vechi, ce îţi poartă paşii pe urmele lui Isus, pe Via Dolorosa, la Biserica Sfântului Mormânt, la Muntele Măslinilor şi Grădina Ghetsimani, sau până la Zidul Plângerii.

Cele mai atractive oraşe din Israel

Marea diversitate de atracţii pe care le întâlneşti în Israel îţi oferă un program încărcat cu vizite interesante, de la staţiuni de plajă la locuri religioase şi istorice sau situri arheologice. De altfel, ţara deţine cel mai mare număr de muzee pe cap de locuitor din lume.

În Bethleem – orașul lui Isus trebuie neapărat să vizitezi cele mai importante atracții istorice precum Piața Ieslei, Biserica Nașterii și Grota Laptelui.

Oraşul Nazaret, o destinaţie importantă pentru pelerinaj, găzduieşte numeroase altare care comemorează evenimente biblice, precum Biserica Bunei Vestiri, cea mai mare biserică din Orientul Mijlociu, situată pe situl care marchează locul în care Arhanghelul Gavriil a anunţat-o pe Fecioara Maria de venirea pe lume a lui Isus.

Într-un circuit exotic în Israel ai posibilitatea să explorezi Haifa, al treilea cel mai mare oraş din Israel, este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO şi o destinaţie de pelerinaj pentru adepţii credinţei Bahá’í. Printre atracţiile notabile din Haifa se numără Peştera lui Ilie, Muntele Carmel, Moscheea Mahmood şi superbele grădini suspendate Bahá’í.

Într-o excursie opțională poți descoperi și Eliat, cel mai sudic oraş din Israel, splendid poziţional pe coasta Mării Roşii, este destinaţia preferată a pasionaţilor de scufundări, mai ales că aici se găseşte şi un parc marin de observare subacvatică, precum şi pentru cei dornici de drumeţii în Munţii Eilat.

 

De Geanina Ichim

Circuit Revelion 2018 in Israel – Tara Sfanta

Tarif: 549 Euro/persoana, 7 nopti cazare in Bethleem la hotel de 4* cu mic dejun si cina, transport avion, tururile prevazute in cadrul programului in Tel Aviv-Jaffa, Ierusalim, transfer aeroport-hotel-aeroport, ghid local, bilete de intrare la obiectivele turistice, asistenta turistica in limba romana. *Bonus! Cina festiva de revelion, pentru inscrieri pana la 30 Septembrie 2017! Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber