(P) Toamna ideală pentru o escapadă în Delta Dunării

Profită de zilele calde ale lunii octombrie și descoperă cel mai sălbatic ținut al Romaniei, pictat în nuanțe roșiatice ale vegetației ce se întinde ca o panglică delicată de-a lungul apelor cristaline

În această perioadă, Delta Dunării pare mai pitorească ca oricand: cerul senin este brăzdat de păsări sălbatice care se pregătesc pentru plecarea în țările calde, caii sălbatici zburdă liniștiți pe dunele uriașe de nisip de la Letea, iar nuferii delicați înfloresc pentru ultima dată în acest an.

Sezon turistic prelungit în Delta Dunării!

Pe langă toate aceste frumuseți ale naturii, vremea caldă te invită la bronz, iar Gulliver Delta Resort te tentează cu cele mai bune oferte de vacanță și reduceri de pană la 45% la sejurul de 4 zile. Pachetele Delta pentru toți și Delta pentru Seniori includ 3 nopți de cazare și mese tip bufet, transport autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol.

Gulliver Delta Resort este poziționat într-o oază de vegetație la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, la aproape de 10 minute distanță de Murighiol. Grădina generoasă decorată cu salcii plangătoare, hamace și balansoare, locul de joacă pentru copii cu leagăne și căsuțe colorate și pontoanele pentru pescuit sunt doar cateva dintre numeroasele facilități turistice de care dispune Gulliver Delta Resort. Dar pentru a descoperi cu adevărat paradisul Delta Dunării trebuie să pornești cu barca pe lacuri și canale. La apus peisajele sunt memorabile: lacurile îmbracă straie roșiatice, iar vegetația adăpostește un număr mare de păsări sălbatice.

Explorează paradisul la o plimbare cu barca

Pentru că vremea este numai bună pentru plimbări cu barca, dimineața te poți bucura și de birdwatching, o activitate interesantă prin care poți surprinde păsările cum se antrenează pentru plecarea lor în țările calde. Sau poți alege un jeep-safari autentic la Letea, pădurea magică unde cresc liane grecești lungi de 25 de metri, locul care adăpostește circa 300 de cai sălbatici, iar dunele de nisip auriu îți amintesc de zonele desertice.

Gurmanzii găsesc și ei la Gulliver Delta Resort, paradisul! În cadrul hotelului te vei răsfăța cu bunătăți lipovenești 'asezonate' cu priveliști de poveste. Răsfățul culinar este completat cu ciorbă storceag sau borș de pește gătit pe malul Dunării, chifteluțe de pește, plachie, saramură cu mămăliguță, salată de icre sau plăcintă dobrogeană. Urmat apoi de un apus fermecător admirat din foișorul cu vederi spre paradisul apelor.

 

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Sejur Delta pentru Seniori 4 zile – tarife de la 369 lei/persoana.

*Sejur Delta pentru toti 4 zile – tarife de la 399 lei/persoana.

Servicii incluse: 3 nopti de cazare cu demipensiune tip bufet si apa plata la mese, transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, posibilitatea de a pescui de pe ponton, jocuri recreative precum table, sah, tenis de masa, fotbal de masa, loc de joaca pentru copii, welcome surprise (la sosirea in hotel turistii sunt intampinati cu icre si palinca) etc. Contact: gulliverresort.ro, telefon: 0784.215.628. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber