Descoperă Sunny Beach, cea mai faimoasă stațiune din Bulgaria!

Este cea mai mare şi mai faimoasă staţiune din Bulgaria, aici se strâng în fiecare an mii de  turişti din toate colţurile lumii, pasionaţi de sporturile nautice, de distracţii şi de Marea Neagră. Este staţiunea cu care Bulgaria se mândreşte oriunde în lume, vorbim despre Sunny Beach, un loc colorat şi încântător. Petrece o minunată vacanţă oferită de Bavaria Tour de care îţi vei aminti cu plăcere.

Sunny Beach

Staţiunea sporturilor

Datorită plajei foarte lungi de aproximativ 8 km lungime cu nisip foarte fin auriu, şi a apelor foarte cristaline şi liniştite, acest loc este raiul pasionaţiilor de scufundări, a celor care iubesc ski-ul acvatic, al turiştilor care se aventurează în plimbările lungi cu banana, dar şi al celor care iubesc ,,băile de soare'. Pentru că plaja este destul de lată deţinând între 30 şi 60 de metri, foarte mulţi turişti încing partide de volei sau fotbal pe nisip, în bătaia soarelui strălucitor al verii.

Staţiunea distracţiilor

Sunny Beach este considerată ca fiind centrul distracţiilor nocturne bulgăreşti, în acest loc petrecăreţii se simt perfect datorită numeroaselor cluburi, restaurante şi taverne presărate atât de-a lungul staţiunii cât şi pe plajă. Tot aici sunt organizate şi foarte multe evenimente, cum ar fi prezentări de modă, spectacole, festivaluri internaţionale şi naţionale de muzică, concursuri de muzică şi dans, sporturi nautice şi acvatice şi multe altele.

Sunny Beach este punctul de plecare spre alte destinaţii încântătoare ale Bulgariei, aşa că dacă doreşti să porneşti în călătorii pentru a descoperi istoria acestei ţări sau îţi doreşti o clipă de linişte departe de petrecăreţi, îţi recomandăm plimbările cu vaporul spre Nessebar. Aici te vei putea plimba pe străzile oraşului vechi, aflat pe listele patrimoniului UNESCO şi vei putea gusta din preparatele tradiţionale bulgăreşti gătite special pentru turiştii străini.

Litoral Bulgaria Vara 2014

Hotel Iberostar Sunny Beach 4*- de la 41 euro/persoana/noapte cu all inclusive, transport individual, Optional transport cu autocarul, asistenta turistica. Detalii www.sejur-circuit.ro , call center 021.310.75.11.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber